Praktijk paragnost / spirituele schrijver Ron Malestein

 

Hoe bereid je je voor op een paranormaal consult? Wat kan ik verwachten in de praktijk?
Praktijk telefoon 06- 40 79 10 11


Voor veel mensen is de stap naar een helderziend medium maken een grote stap. Vaak doe je dit met een bijzondere reden. Je maakt je zorgen over je eigen gezondheid of die van een ander, je liefdesleven, zoekt bevestiging op een belangrijke vraag of je bent gewoon nieuwsgierig. Met al mijn jaren aan ervaring als paragnost probeer ik antwoord te geven op de vragen die wellicht bij je leven voordat je komt. Ik heb ze even op een rijtje gezet.

 

Hoe kan ik weten dat ik bij een goede praktijk zit?

Dit is een van de lastigste vragen waar een helderziende mee te maken heeft. Onze beroepsgroep staat nergens geregistreerd, er is geen keurmerk en je krijgt er geen vergoeding voor van een zorgverzekeraar. Ik kan hier alleen maar op zeggen dat je goed op je gevoel af moet gaan. Op deze site heb ik heel veel informatie en inzichten neergezet  die je kunnen helpen om de gang naar mijn praktijk te maken. Maar het belangrijkste is dat je je goed moet voelen om de weg ook te maken. Soms helpt een telefoontje even, dan kan ik je wat meer uitleggen over mijn werkwijze. Ook staat er een gastenboek met berichten van mensen uit mijn praktijk die ik in de loop van de jaren geholpen heb. Lees ze anders eens en kijk of het wat voor jou is.

 

Wat gebeurt er als ik een afspraak maak, hoe gaat dat in zijn werking?

Als je een afspraak maakt voor een consult bij mij (of telefonisch) dan zal ik vaak al een beetje 'aanvoelen' waar je het met mij over wilt hebben. Ik krijg dan al wat informatie door die mij gaat helpen een beeld van jou te krijgen. Voordat het consult plaatsvindt, bereid ik mij spiritueel voor op je komst. Ik ga dan even kort mediteren zodat ik 'open' sta voor invloeden van gene zijde. Dit helpt mij om je beter te helpen.

 

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Een consult kan heel verschillend van aard zijn, maar het gaat natuurlijk altijd ergens over. Afhankelijk van je vragen zal ik je zo goed mogelijk proberen te helpen om antwoorden te verschaffen op basis van de inzichten die ik krijg. Vaak krijg ik al genoeg informatie over je vragen door mij te concentreren op je vraag. Ik word dan vanuit de 'andere kant', noem het door engelen of gidsen geholpen om je antwoorden te verschaffen. Vaak zie je mij tijdens een consult een beetje 'afdrijven' of 'afwezig' zijn. Dit zijn de momenten dat ik gevoed wordt. Je kan heel gericht vragen stellen, maar vaak begin ik ook al gewoon wat te vertellen. Als je iets over iemand wilt weten, neem dan een fotootje mee (mag ook op mobiel). Ook een voorwerp dat van iemand is of is geweest geeft mij vaak informatie. 

 

Kan ik alles vragen?

Uiteraard kun je mij alles vragen, maar ik ben vanuit gene zijde niet altijd bevoegd om alle antwoorden te geven. Ik zal daarom soms ook niet alles kunnen zeggen. Zorgvuldigheid staat hoog in het vaandel bij mij. De antwoorden die ik geef zijn al vaak best intens op bepaalde levensvragen en kunnen soms je leven aardig richting geven of je besluitvorming op bepaalde zaken laten herzien. Dit is best confronterend en heftig soms. Net zo goed als het mijn taak is om op bepaalde zaken je antwoorden te geven, voel ik het ook als een verantwoordelijkheid je de weg naar je antwoorden vooral ook zelf uit te zoeken. Uiteindelijk zul jij er namelijk verder mee moeten. Je krijgt bij mij dan ook geen paspoort naar de toekomst of een uitweg voor je problemen. Je zult het zelf moeten doen. Met een steuntje in de rug van mij (en jouw gidsen) probeer ik je wel een goede kant op te zetten. 

 

Mag ik iemand meenemen?

Het staat je altijd vrij om iemand mee te nemen. Het hoeft niet, maar het liefst heb ik wel dat je dat even aankondigt. De reden hiervoor is dat de informatie die ik over jou deel ook bij iemand anders terecht komt. Ik ga ervan uit dat dat dan wenselijk is, maar dat je je dat wel goed beseft. Zie het als een bezoekje aan de huisarts en dat je medische gegevens ook gedeeld worden. Soms handig, maar denk er even goed over na.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens die ik van jou heb zullen niet worden opgeslagen. Ik bewaar geen persoonsgegevens, heb geen dossiers, maak geen aantekeningen en zal je nooit benaderen via mail of telefoon. Omdat ik geen gegevens van je heb of bewaar zullen deze nooit worden gedeeld met anderen. 

 

Telefonisch helderziend consult of naar de praktijk?

Een persoonlijk consult in mijn praktijk geniet altijd de voorkeur bij mij, maar soms is dat gewoon lastig te realiseren. Het kan zijn dat je druk bent of op afstand zit of dat je je lastig kan verplaatsen. Dan bieden andere vormen een oplossing. Zorg er wel voor dat je een rustig plekje zit met een prima telefoonverbinding en dat je niet gestoord wordt. Eventuele foto's kun je vooraf naar mij mailen.

 

(Telefonische) nazorg

Een paranormaal consult kan best impact hebben; dat besef ik mij. Je kunt hier nog dagen mee bezig zijn. Als onderdeel van mijn roeping om dit werk te doen vind ik het belangrijk dat je ook de nazorg krijgt die je verdient. Sommige cliënten in mijn praktijk kunnen prima na het consult weer zelfstandig aan de slag, maar andere mensen zullen wellicht nog een beetje meer duiding of hulp nodig hebben. Mijn credo daarbij is dat ik je daar echt nog wel even bij wil helpen. Het is namelijk mijn bedoeling dat je verder kunt. Bel me daarom gerust nog even op na een consult. Ik wil best een paar minuutjes gebruiken om je nog wat te vertellen of te verklaren. Blijf je nog steeds met grote vragen zitten, dan adviseer ik je toch om nog eens langs te komen of een telefonisch consult te boeken. 


Praktijk website

Helderziend consult (praktijk Gouda)
Telefonisch helderziend consult - www.ronmalestein.nl

 

 

Paragnost / helderziende Ron Malestein 'verbindt'zich met jouw foto of sieraad. Dan komen er spoedig paranormale waarnemingen en antwoorden op jouw vragen.