Wie is spiritueel schrijver en paragnost/helderziende Ron Malestein van Paranormaal studiecentrum De Aura? 

 

Praktijk paragnost / helderziende Ron Malestein . Website: www.ronmalestein.nl 
(telefonisch helderziend consult en in de praktijk)


Paragnost en moderne kunst kunstenaar Ron Malestein
Ik ben geboren in 1960, een mei kind met dierenriemteken Stier. Ik ben geboren met paranormale gaven en ben daarbij ook levensfilosoof. Naast mijn professionele bezigheden houd ik ook van koken, tuinieren en elektrische gitaar spelen. Gezelligheid neemt een belangrijke plaats in mijn leven in. Maar ook houd ik van praten, spiritualiteit uitdragen, wandelen en sporten. De natuur is ook belangrijk voor mij. Door de zachte, vriendelijke uitstraling van de natuur kom ik daar snel tot rust. De het zien en voelen van aura’s van de bomen en struiken ervaar ik als heel prettig.

 

Paranormale gaven / de praktijk
Ik ben van jongs af aan paranormaal zéér gevoelig. Ik heb als ik daar nu op terug zie, weinig begeleiding in gehad. Dat vind ik jammer maar door mijn levenservaringen heb ik die steeds beter een plaats in mijn leven weten te geven. Rond mijn twintigste besloot ik om paranormale sessies te gaan geven. Mijn paranormale gaven gebruik ik vooral voor anderen maar ik leer daar zelf ook ontzettend veel van. Ik ‘lees’ op helderziende wijze foto’s of objecten en krijg dan veel informatie over iets of iemand door. Ook magnetiseer ik mensen mochten deze psychische en/of lichamelijke klachten ervaren. Ook geef ik allerlei paranormale/spirituele cursussen, groepsreadings, lezingen en workshops. Ik vind het prettig om zowel in mijn praktijk als op de thema-avonden iedereen waar ik kan ‘een zetje te geven’.
Praktijk paragnost / helderziende Ron Malestein - www.ronmalestein.nl 
(telefonisch helderziend consult en in de praktijk)

 

Spirituele schilderijen / moderne kunst
Naast mijn werkzaam leven ben ik gezegend met een creatieve geest. Daarom heb ik vaak allerlei kunstzinnige ideeën. Ik ben vooral gefascineerd door heldere kleuren. Een kleur of kleurencombinatie roept een bepaalde sfeer op. Omdat ik aurakleuren (aura energieën) zie en voel gebruik ik die in mijn kunst. Dit zie je terug in de diverse kunstwerken die op mijn ander website staan. Mijn spirituele wereld en kunstwerken van licht en kleuren beïnvloeden en inspireren elkaar dus. Ik vind het leuk als bij mensen een schilderij van mij aan de muur hebben hangen waar een positieve sfeer van afkomt die mensen beïnvloedt.
Zoek je iets wat echt origineel is, kijk dan eens op mijn andere, kunst website – www.brightcolors.eu

 

Over spirituele / Nieuwetijds onderwerpen (boeken) schrijven
Er gebeurt ontzettend veel in ieder mensenleven. Ik wil graag proberen uit te zoeken (begrijpen) waarom iets wel of misschien niet mag gebeuren. Elke dag opnieuw is een zoektocht naar meer spirituele inzichten en verdieping van gevoel. Er is geen stilstaand in het leven, alles gaat eeuwig door.
Na mijn twintigste ontwikkelde zich de wens (het innerlijk vuur) om te gaan uitdragen. Over diverse paranormale zaken lezingen geven en over paranormale en spirituele ervaringen en gedachten boeken schrijven. Dit gevoel kwam spontaan van binnen uit.
Ik hoop dat je interessante thema’s op de website van het centrum vindt.


Praktijk paragnost /  helderziende Ron Malestein
Gouda
Tel.06 - 40 79 10 11

Website praktijk - www.ronmalestein.nl
Helderziend consult in de praktijk in Gouda.
Telefonische helderziend consult (wel na afspraak - via foto's).
Privélessen (diverse paranormale thema's)