Paranormale gaven / paranormale ontwikkeling

Werkboek - Heb jij ook paranormale ervaringen?

(Beoordelingen / reviews)

Echt een prachtige werkboek met zéér duidelijke uitleg. Ik lees zelfs af en toe een stukje tekst uit het werkboek voor aan mijn man. Hij zit met veel plezier en aandacht te luisteren.
Marianne

 

Ik ben blij door de paranormale ontwikkelingscursus van meneer Malestein dat er veel meer mensen zijn met voorgevoelens en ingevingen. Ik heb me hier echt heel erg eenzaam in gevoeld. Ik ben ook vaak om mijn uitspraken uitgelachen.
Els J.

 

Ik dacht altijd een beetje gek te zijn. Maar nu begrijp ik door deze paranormale cursus dat dat helemaal niet zo is. Jammer dat ik deze cursus niet twintig jaar eerder heb gedaan. Dat had mij veel verdriet bespaard. Maar ik ben super blij dat ik het nu heb. Ik lees af en toe een stukje tekst opnieuw. Het geeft mij veel rust. Er is me veel duidelijk geworden, ik ben Ron daar zeer dankbaar voor.
Jessica

 

Mijn kinderen zitten regelmatig stukjes tekst mee te lezen. We hebben soms over de lessen hele bijzondere gesprekken. Ik vind het erg leuk dat mijn kinderen ook belangstelling in paranormale thema’s hebben. Het paranormale werkboek is een aanrader voor iedereen.
Ans

 

Vroeger liep ik voor al die paranormale onderwerpen weg, ik vond dat maar niks. Nu lijkt het wel of ik er niet genoeg van kan krijgen. Echt een zeer bijzondere paranormale werkboek wat mij veel duidelijk heeft gemaakt. Ik ga binnenkort ook de andere paranormale studieboeken die op de website staan lezen.
Peter van Houten

Echt voor iedereen een aanrader! Vooral het onderdeel jezelf leren afsluiten heeft mij enorm verder geholpen. Ik durfde soms niet eens meer de straat op. Ik voel me nu een stuk rustiger en veiliger door de verschillende paranormale tips van de onderdeel 3.
Heleen

 

Bedankt voor het mailen van jullie reviews. Nieuwe reviews zijn meer dan welkom!
Ron Malestein