Ebook 'Karma of vrije wil?'
Met veel tips en eigen ervaringen van paragnost/helderziende Ron Malestein
Ebook - Direct leverbaar!


Naar preview - klik hier.

Paragnost Ron Malestein
Karma of vrije wil?
Karma, levensprogramma, je lot zijn bijzondere spirituele onderwerpen.
€17,95 Paperback

Ron Malestein/uitgeverij De Aura Dordrecht - Gouda.
Titel boek: Karma of vrije wil?
Auteur: spiritueel schrijver/paragnost Ron Malestein

 

© 2021, Ron Malestein/uitgeverij De Aura - Gouda

Info websites: www.paranormaalbewust.nl of www.malestein.info

 

Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

 

Inhoudsopgave

Woord vooraf 

Wat bedoel je met een levensprogramma?

Naar binnen leren luisteren 

Jouw levensfilm 

Wat is karma 

Iemand ontmoeten 

Wat is verliefdheid?

Wat is helderziendheid? 

Vrije wil 

‘De diepte in’ 

Kracht naar kruis 

Een steeds groter wordende aura (De evolutietrap) 

Je innerlijke leeftijd 

De ziel en de Alziel 

Karma of vrije wil?

Het zuiveren van je ziel (zielenzuivering) 

Geluk of ongeluk beleven 

Digitale café (datingsites) 

Een andermans pad (leven) 

De kosmische tijd voor iets 

Andere levensvormen (engelen) 

Het karma van de wereld

Jaloezie en talenten uit vorige levens 

Moeilijke overgangsperiodes 

Niet altijd alleen een man of een vrouw geweest 

Wees eens flink boos 

Karmisch verbonden worden 

Karmisch weer losgemaakt 

Loop de dag in de avond even rustig na 

Op het geestelijk pad kan je geen trede overslaan 

Heeft bidden dan eigenlijk nog wel zin?

Kan je iemand mislopen?

Wat is ‘verlichting’? 

Problemen op pad van geestelijke ontwikkeling 

Leren luisteren naar je binnenste 

‘De kerk in je hart’

Momenten van dankbaarheid 

Naar een universeel geloof 

Uiteindelijk is overgave de grote kracht 

Nare zaken uit het grijze verleden en schuldgevoel 

Enkele vragen voor de lezers

Liefde voor alles en iedereen 

De grote bevrijding 

Nawoord 

Interessante spirituele boeken en bijzondere websites om te bestuderen 

 

Woord vooraf
Dit is een boek met zeer bijzondere spirituele onderwerpen. Je zou kunnen zeggen dat de onderwerpen eigenlijk ook iets met ‘het geloof’ te maken hebben. Maar niet een geloof met allerlei droge theorieën en aannames, maar gebaseerd op diverse persoonlijke en zeer spirituele/Nieuwetijds levenservaringen.

Ik wil de belangstellende lezer beslist niet afschrikken. Dat is totaal niet mijn bedoeling. Maar ik kan me wel voorstellen dat voor sommige lezers het beter is om eerst een ander boek van mij te lezen. Enkele onderwerpen zijn om mee te beginnen mogelijk behoorlijk pittig om te lezen. Misschien kan je de inhoudsopgave even vluchtig bekijken om te zien of de onderwerpen je aanspreken.

Mijn inzichten zijn geleidelijk aan ontwikkeld door 40 à 50 jaar persoonlijke paranormale waarnemingen en diepe innerlijke belevingen. Ik probeer op mijn wijze verschillende spirituele zaken aan te halen en uit te leggen. Het is beslist niet vreemd om enkele onderwerpen een paar maal aandachtig te lezen en even rustig te laten bezinken. Probeer de diverse thema's een beetje onbevangen te lezen. Ik weet zowel privé als in mijn praktijk dat niet iedereen dergelijke spirituele ervaringen heeft. Maar eigenlijk doet dat er niet zo toe. Je zult toch vast meerdere zaken herkennen. De onderwerpen waar ik over geschreven heb, zijn geen inbeelding of fantasie. Ik meen waar ik over schrijf. Misschien kan ik beter zeggen, ik leef ook bewust naar hetgeen waar ik over schrijf. Ik kan je direct al wel vast vooraf vertellen dat dit echt niet altijd makkelijk is. Maar de spirituele bewustzijnsprocessen begonnen al op mijn vijfde of zesde levensjaar. Ik heb natuurlijk net als ieder andere persoon ook normale groeiprocessen achter de rug. En om maar direct met de deur in huis te vallen, vele ervaringen en denkbeelden, hebben ook met eerder beleefde inzichten uit vorige levens te maken. Ik wil beslist niet als een freak overkomen. Dat is niet mijn bedoeling. Ik hoop dat iedereen door het lezen van dit boek wat meer inzichten in de spirituele wereld krijgt. Ik vind het leuk om over dergelijke onderwerpen te schrijven en dit uit te dragen. Ik wil de vele Nieuwetijds onderwerpen voor iedereen toegankelijker proberen te maken. Wees wel voorzichtig met degenen waar je met dit soort onderwerpen over wil gaan praten. Om eerlijk te zijn, er zijn nog niet zo veel mensen aan deze ingewikkelde onderwerpen toe. Maar ik merk wel dat er steeds meer belangstelling voor spirituele zaken is. Ik zou het jammer vinden als je door het lezen van mijn boeken ruzie of meer afstand met iemand krijgt. Dat is niet mijn doel. Probeer zo goed als je kunt, ook voor andermans mening, respect te hebben. We kunnen ten slotte heel veel van elkaar leren. En ik bedoel hiermee niet alleen de goede maar ook van vervelende of kwalijke zaken onder de mensen. Het zou trouwens wel mooi zijn als je iemand in je omgeving hebt, waarmee je over dergelijke onderwerpen van gedachten kunt wisselen. Het is niet goed om alleen en te lang met te veel aan dergelijke informatie rond te lopen. Dat kan enigszins belastend gaan voelen. Ikzelf geef altijd om de zoveel tijd een paranormale/spirituele cursus. Met onderwerpen zoals: zelf leren magnetiseren, je eerste indruk, voorgevoelens, jezelf leren afsluiten, gene zijde en onze gidsen enzovoort. Dat doet mezelf ook altijd goed. Ik vind de wisselwerking tussen mensen altijd zeer aangenaam en leerzaam. Er ontstaat altijd een mooie sfeer. Als helderziende noem ik dat een prettige groepsaura van alle mensen tezamen. Iedereen draagt aan de groep zo zijn eigen gedachten en gevoelens bij. Die bijzondere sfeer blijft soms zelfs nog een paar dagen in de ruimte hangen.

 

Ik hoop dat je wat aan de onderwerpen hebt en op je eigen leven kunt betrekken.
Voorjaar 2015
Ron Malestein (paragnost/helderziende/medium)

 

Karma of vrije wil?
Paragnost Ron Malestein

Omschrijving
Met veel tips en eigen ervaringen van de auteur
Ik heb gemerkt als helderziende dat er niet zoveel vrije wil is. Al het leven wordt 'achter de schermen' heel groots en subtiel bestuurd en begeleidt. Dit klinkt misschien voor sommigen negatief maar als je je hier verder in verdiept is het eigenlijk heel positief. We groeien namelijk door middel van diverse levens (reïncarnatie) naar prettigere, ik noem het hogere liefdevollere gebieden, in de ruimte. Je zou dit de kleine hemel met een kleine letter kunnen noemen. Je hebt namelijk nog veel hogere gebieden. Alle dingen die gebeuren hebben een reden. Niets gebeurt er in het heelal zomaar. Ik wil je met een aantal persoonlijke zéér bijzondere paranormale voorbeelden aan het denken zetten en inspireren om je onderzoek hierna voort te zetten.

Spirituele boekentips:
Lees ook mijn spirituele boeken 'Liefde en spiritualiteit' en 'New age zaken'.
Paragnost Ron Malestein


Productinformatie
ISBN:9789463861441
Auteur: Paragnost Ron Malestein
Uitgave: Mijnbestseller.nl
Jaar van uitgave:2019
Taal: Nederlands
Bladzijden:142 (paperback -a5)