De paranormale en spirituele afbeeldingen pagina

Inzichten en persoonlijke ervaringen van paragnost / helderziende Ron Malestein uit Gouda.

Een afbeelding zegt meestal meer dan wel duizend woorden.

 

Jezelf beter afsluiten voor energieën om je heen:
Soms staan we in onze aura véél te ver (energetisch) open. De energie van anderen (hun gedachten en gevoelens) stroomt dan in jouw aura.
Het is daarom erg belangrijk om jezelf goed af te sluiten. Laat bijvoorbeeld je eigen helende krachten vanuit je handen weer terug stromen in je lichaam (je buikchakra ookwel zonnevlecht).

Dit kan je bijna op alle momenten van de dag een minuut of vijf minimaal doen. Op de bank, onderweg in de trein en zelfs in je bed etc.
Opmerking: je moet wel eerst de helende energieën in je handen 'voelen'. 

 

 

In het onderdeel: Aura leren waarnemingen' leg ik uit hoe je de eerste laag van de aura kunt leren zien.

 

Energie in je handen:
Probeer eens je eigen magnetische krachten (universele vitaliteitsenergieën) te voelen.

 

 

Dieren magnetiseren:
Helende krachten kan je ook voor dieren en planten gebruiken. Probeer dat maar eens uit.

 

 

Aurakleuren:
De aura wordt door helderziende mensen als een omgekeerd ei gezien. Veel later zie je ook kleuren daarin. Meestal zie je eerst spontaan witte of gekleurde aurawolken.
Je hebt verstands (denk) kleuren en gevoels (emotie) kleuren.

 

Onverwachts bezoek:
Ook tijdens je slaap kan je bezoek en een 'boodschap/berichtje' van iemand van gene zijde krijgen. Niet alle dromen zijn fantasie (bedrog).

 

 

Magnetiseren:
Magnetische krachten kan je zowel privé als in je (alternatieve) praktijk toepassen.

 

 

Een lichaam van licht:
Ieder mens heeft tijdens zijn leven op aarde een grofstoffelijk lichaam en een eeuwig geestelijk (licht)lichaam. Je zit met je geestelijk lichaam in een tijdelijk aards lichaam.
Het in je lichaam komen het 'indalen' (jij komt in het lichaam van je zwangere moeder)  en er weer uit gaan, noemen we 'doodgaan'. De verbindingsdraden blijven tijdens een uittreding of bij een bijna-doodervaring intact. 

 

 

Ontspannen:
Besteed ook wat meer tijd aan vormen van ontspannen / innerlijke rust (mediteren). Een rustige aura 'vangt' veel meer paranormale signalen op dan een onrustige aura. Dit is ook een onderdeel om jezelf beter te beschermen.

 

 

Aura licht:
Besef dat ook alle planten en dieren auralicht uitstralen. Al het leven is door middel van één grote aura met elkaar verbonden.

 

 

Even uit je gewone, stoffelijke lichaam:
Dit kan gebeuren tijdens een narcose in het ziekenhuis, tijdens een hartaanval of auto-ongeluk. Zolang dit geestelijke energiekoord nog intact is, ben je nog in leven. 

 

Een gekleurde wolken in de lucht:
Veel mensen zien een paar tellen een gekleurde aura wolk. Meestal zit dan iemand positief (of negatief) aan jou te denken. Dit gebeurt altijd door middel van telepathie (Gedachtes en gevoelens overdracht). Helderziende mensen zoals ik zien de hele dag kleuren. Mooi maar niet altijd makkelijk deze paranormale gevoeligheid.