HSP-coach Ron Malestein (Gouda).

 

HSP–coach / spiritueel schrijver / kunstenaar Ron Malestein uit Gouda. 
Ron Malestein (senior) is z’n hele leven al een HSP-er.  

Gratis Boeken Mijn Lezen - klik hier.
 

Begeleiding – praktisch advies – spirituele hulp – een luisterend oor 
 

We leven in een andere tijd: 
Gelukkig leven we in een andere tijd dan 100 jaar geleden. Je kunt nu een stuk makkelijker aangeven dat je hoogsensitief bent. Maar je moet wel het geluk hebben dat je over HSP-zaken in jouw eigen kring iets kwijt kunt. En dat is niet altijd zo met als gevolg dat je je onbegrepen voelt en daardoor heel makkelijk vastloopt. 

Heb ik een overgevoelig zenuwstelsel of mankeer ik wat? 
Nee, je bent eigenlijk geboren met een gevoelige aura. Je reageert een stuk sterker op allerlei energieën/ signalen van andere mensen. Jouw ‘ontvangststation’ is anders. 

Wisselende emotionele reacties 
Overprikkeld/ nerveus/moe zijn
Voorgevoelens 
Sterke voorkeur en afkeur gevoelens 
Dikwijls alleen en onbegrepen voelen

Is dat uit te zetten? 
Nee, niet echt maar je kunt er wel beter mee leren om gaan. Je zult in veel gevallen bewuster moeten gaan leven en handelen. Eigenlijk zowel je positieve signalen als negatieve ervaringen serieus nemen en er wat mee gaan doen. 
 

Twee eenvoudige voorbeelden uit het leven van een HSP-er. 
Voorbeeld 1 
Je merkt zelf dat je in de ochtend erg gevoelig bent opgestaan en zelfs wat overprikkeld bent. Maar je wilt even snel naar de supermarkt gaan om boodschappen te doen. Je vraagt jezelf waarom je zo fel op iedereen innerlijk reageert. Je vraagt jezelf af ben ik overspannen/heb ik burn-out verschijnselen?  
Nee, dat heeft er niets mee te maken. Je aura staat te veel open, je reageert op veel te veel prikkels. Je wordt van alles overgevoelig en moe. 
 
Voorbeeld 2: 
Je bent uitgenodigd op een verjaardagsfeestje van een collega. Je voelt je erg goed en vindt het er erg gezellig. Maar naast je, is iemand gaan zitten die nogal simpel gezegd ‘stoort’. Je voelt je erg onrustig en ongemakkelijk bij die persoon. 
Waarom reageer je zo sterk uitgerekend op die persoon? Zoek het niet te ver. Je zit te dicht in de aura/het energieveld/invloedssfeer van die persoon. Door jou HSP-gevoeligheid neemt jouw aura de onrust en zorgen van die persoon op. Het slaat als het ware even op jou over.  

Ron Malestein (senior) is z’n hele leven al een HSP-er  
Ik heb mijn hele leven lang echt elke dag te maken met dergelijke signalen. Dat is zeker niet eenvoudig. Het is belangrijk om hier goed mee om te gaan en niet te ontkennen of weg te drukken. 
Ik kan je diverse tips en ondersteunende natuurgeneeskundige tincturen geven. Voor o.a. je zenuwen te sterken - beter (door)slapen - innerlijke onrust.

Maak een afspraak: 
Heb je een goed gevoel bij mij? Maak dan een afspraak. Het is als HSP-er sowieso erg belangrijk dat je naar je eigen gevoel/ eerste indruk/ intuïtie goed luistert. 

 

Mogelijkheden/ tarieven: 
Een gesprek / advies in de praktijk - 50 euro voor één uur. 
Een telefonisch consult (mail a.u.b. een foto van jezelf) - 50 euro voor één uur. 
Beeldbellen / videoconsult - 50 euro voor één uur. 
Langere gespreken zijn mogelijk!

Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek in Gouda.

 
Kijk naar je persoonlijke situatie. Wat heb je nodig?  
Soms is één gesprek van één uur meer dan voldoende. Je kunt ook afspreken voor serie van 4 sessies. Je zult er veel van opsteken. 
 
Vragen / een afspraak maken: 
Meer info stuur een berichtje.  
ronmalestein@gmail.com 
Tel. 06 – 40 79 10 11