Organiseer zelf bij jouw thuis een leuke numerologie avond voor je vrienden.

 

 

Hoofdstuk 8 
Getallen en kleuren

Kleuren hebben een grote invloed op mensen. Kleuren maken je blij, somber, opgelaten of rustig. Sommige kleuren vliegen je aan en andere kleuren, bijvoorbeeld blauw of in mindere mate groen, kunnen jou of eventueel je drukke kinderen kalmeren. Iedereen heeft zo z’n eigen favoriete kleuren. Probeer bij het kiezen van een kleur zoveel mogelijk bij jezelf te blijven. Wat jij van binnenuit als goed en prettig voelt moet je volgen. Bij twijfel laat je het gewoon een paar dagen rusten. Misschien stap je op een ochtend uit bed en weet je direct welke keuze je moet maken. Kleuren zeggen veel over mensen; bijvoorbeeld over het karakter, de gezondheid, de stemming waarin je verkeert, je leeftijd, je achtergrond of dat je jezelf vrij of onvrij voelt. Door mijn helderziende gave van aura’s zien, merk ik dat mensen redelijk goede keuzen kunnen maken wat betreft kleuren. Het is voor mij een grappig gezicht als iemand veel rozerood in z’n aura heeft en een roodroze tint trui of jas aan heeft. Aan sommige mensen kun je aan de keuze van kleuren zien dat hun niets interesseert. Zij lopen vooral met sombere, donkere (zwart) en vaak bruin/beige kleuren in het leven rond. Zij hebben iets neerslachtigs over zich. Je kunt dat voelen als je in de buurt van de aura van zo’n persoon gaat staan. Ik heb niets tegen zwart. Zwart staat vooral goed bij mensen met een mooie door de zon getinte huid. Alleen raad ik sterk af
om altijd in het zwart te lopen. Van zwart krijg je geen energie. Het is dus beter om kleuren een beetje af te wisselen. Mensen gebruiken kleuren voor verschillende gelegenheden. Wil je graag gezien worden, bijvoorbeeld op een feest of tijdens een sollicitatiegesprek, dan raad ik je levendige kleuren aan. Wil je er gewoon goed uit zien, dan kun je beter wat minder opvallende kleuren gebruiken. Het is niet eenvoudig om mensen een kleur te adviseren. Er zijn tenslotte geen twee mensen hetzelfde. Wat voor de een goed is, is dat voor de ander absoluut niet. Je kunt, wanneer je de geboortedatum in z’n geheel optelt (of alleen je geboortedag), opzoeken welke kleuren het beste bij jou passen.

Kleuren voor een 1, 3, 9
Bij mensen met de vuurgetallen 1, 3 en 9 raad ik krachtige volle kleuren aan die er beslist uitspringen. Ik denk aan alle tinten rood en oranje. Dit zijn sterke kleuren voor doeners; mensen met veel initiatief en inspiratie. Je kunt ook experimenteren met ‘goudgele’ kleuren. Dat is wat rustiger en maakt je waardiger. Gebruik de kleur blauw als je iets rustiger over wilt komen.

Kleuren voor een 2
Voor mensen met veel 2 zou ik de tinten rood tot rozerood gebruiken. Met deze kleuren scherm je jezelf beter af. Ook mooie lichtblauwe tinten kunnen jou een rustige en waardige aanblik geven.

Kleuren voor een 3
Zie de kleuren voor een 1.

Kleuren voor een 4
Een 4 is niet zo’n druktemaker, zachte kleuren passen daar goed bij. Het is wel beter om lichtere kleuren te gebruiken dan donkere. Donkere tinten doen jou somber en onopvallend overkomen. Veel 4-mensen houden van zeegroen en zeer heldere blauwe kleuren.

Kleuren voor een 5
De diepere kleuren rood, blauw en groen zullen jou goed staan. Over het algemeen is het belangrijk om een kleur uit te zoeken die voor jou kalmerend werkt en die je terug naar je gevoel brengt. De kleur blauw is geschikt om uit te proberen.


Kleuren voor een 6
Probeer heldere natuurlijke kleuren zoals blauw, groen en geel uit. Rood geeft jou wat extra power. Dit kan goed uitkomen als je bijvoorbeeld bij een bedrijf goed voor jezelf moet opkomen (assertief).

Kleuren voor een 7
Dit karakter pakt bijna automatisch blauw/paarse of violette tinten. Dit zijn kleuren van hoge spiritualiteit. Te veel blauw kan jou sloom doen over komen. Zwart staat bij jou mysterieus. Probeer de kleur wit of crème wit eens uit.

Kleuren voor een 8
Mensen met dit getal in hun geboortedatum kiezen voor alle tinten bruin. Bruin in de natuur kan erg mooi zijn. Maar pas wel een beetje op dat de tint bruin waar je voor kiest niet te saai is. Deze mensen kunnen gemakkelijk als een onopvallend persoon rondlopen. Kijk eens of je kunt experimenteren met rood, geel of oranje.

Kleuren voor een 9
Zie de kleuren voor een 1.

 

Copyright:
Mijn teksten kan je voor eigen gebruik lezen en/of printen. Voor commercieel gebruik eerst schriftelijke toestemming vragen aan de auteur. Op alle teksten bestaat in Europa automatisch copyright.

Spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein © copyright 2020.