Hoofdstuk 1 - Numeroloog / paragnost Ron Malestein - Dordrecht.

Belangrijke opmerking van de schrijver:

De betekenis van de getallen en dierenriemtekens heb ik door langdurig onderzoek (zo’n dertig jaar) en vooral veel zelfstudie geleerd. Ik heb honderden korte karakteranalyses gemaakt in uitgaansgelegenheden, bij mensen thuis, voor cursisten en in mijn praktijk.


Ik wil mensen niet in ‘hokjes’ indelen of door het lezen van hun geboortegetal een benauwd of vervelend gevoel geven. Het zal in het studieboek wel een keer voorkomen, maar dat is absoluut niet mijn bedoeling. Er is geen wezen dat zo gecompliceerd is en tegelijkertijd zulke tegenstrijdige gevoelens heeft als de mens. Mensen zijn eenvoudig niet in hokjes in te delen. Ik wil de lezers juist bevrijden van benauwde denkbeelden, en (nog) meer inzicht in zichzelf geven. Dit komt uiteindelijk jezelf en de hele samenleving ten goede. We leven trouwens in een fase van de evolutie die New Age of Aquarius-tijdperk wordt genoemd. Een tijd waarin mensen in een sneltreinvaart bewuster van zichzelf en hun omgeving worden.

 

Ik weet uit ervaring dat velen zichzelf in de informatie over getallen zullen herkennen, maar enkelen die onder de categorie ‘mengtypes’ vallen zullen minder van zichzelf erin terugvinden. Dit komt omdat de dag van de geboorte andere trillingen ofwel karaktereigenschappen vertegenwoordigt dan de opgetelde geboortedatum (geboortegetal). Iemand met de 2de als geboortedag, waarvan de opgetelde (gehele) geboortedatum een 9 is, handelt soms erg wisselend. In de ene situatie erg passief (2) en in een andere situatie erg fel (9). Houd hier rekening mee. Je kunt in dit studieboek altijd zowel de informatie over de geboortedag als de opgetelde geboortedatum (geboortegetal) lezen en kijken wat jou het meeste aanspreekt. Eigenlijk zou je deze twee getallen samen met jouw dierenriemteken moeten laten samensmelten. Dan pas krijg je een goed beeld over jouw karakter met de sterke en de zwakke (misschien minder aandacht aan geschonken) kanten.

Ik hoop dat je (of samen) veel plezier aan deze studie mag beleven.

Ron Malestein (helderziende/magnetiseur/numeroloog), 2020

Praktijk website: www.malestein.info 

 

Spirituele schilderijen / moderne kunst Ron Malestein - meer info.

 

Copyright:
Mijn teksten kan je voor eigen gebruik lezen en/of printen. Voor commercieel gebruik eerst schriftelijke toestemming vragen aan de auteur. Op alle teksten bestaat in Europa automatisch copyright. Spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein © copyright 2020.