Numerologie cursus

Reviews

 

Reviews:
Lees de beoordelingen van cursisten

Ik ben niet bepaald een rekenwonder. Ik zag er eigenlijk een beetje tegenop om al die getallen op te tellen maar dat viel reuze mee. Je hoeft namelijk maar één keer alle getallen van je geboortedatum op te tellen. Eigenlijk heel eenvoudig. Ik ben direct de geboortedatum van mijn man gaan bekijken. Ik was erg verrast dat dit allemaal zo klopte.
Janneke

 

Ron had in z’n praktijk al eens een geboortedatum van één van mijn dochters berekend. Ik had al eerder ervaren dat getallen werkelijk over iemand z’n karakter iets zeggen. Ik vond het erg leuk om zelf het geboortegetal van mijn broers en hun vriendinnen op te zoeken.
Mevrouw Hendriks

 

Op de website paranormaalbewust.nl van het centrum stond dat je de cursus ook voor een gezellige avondje numerologie kunt gebruiken. Ik heb dat gedaan. Het was erg spannend en leerzaam. Ik kreeg veel leuke reacties op het avondje numerologie. Ik ga binnenkort het werkboek numerologie ook een keer met anderen doornemen.

Naomi

 

De cursus numerologie/getallenleer is een mooie cursus die mij veel praktische inzichten heeft gebracht over mijzelf en mensen in mijn omgeving. Het is een prima basis om eens mee te beginnen als je geïnteresseerd bent in de symbolische context van getallen. Na jaren pak ik het heldere praktijkboek van Ron er nog vaak bij en verbaas mij nog steeds over de vaak kloppende stereotyperingen van de getallen in relatie tot de persoon voor wie je de berekening maakt. Na het doen van de cursus werd mijn nieuwsgierigheid verder gevoed en ben ik mij ook verder gaan verdiepen in astrologie waarbij er nog veel meer aspecten en invloeden van een persoon kunnen worden (h)erkend. Numerologie geeft natuurlijk geen absolute waarheid over een persoon, maar laat je wel verder nadenken over jezelf of iemand anders en maakt je bewuster van bepaalde patronen of invloeden. Met mijn huidige partner heb ik gekeken naar onze persoonlijkheden en let ik op onze sterke en minder sterke kanten die onze nummers met zich meebrengen. De nummers (onze karakters) zorgen voor een energieke relatie waarbij je moet opletten ook gezamenlijk rust te pakken in de huiselijke sfeer. Met dit inzicht beleggen wij daarom nu vooral ook rustige avonden waar we mediteren en zorgen dat we onze batterijen weer opladen. Kortom, een goede basiscursus met fijne direct toepasbare inzichten van Ron.

Robbert

 

Bedankt voor het mailen van jullie reviews.
Numeroloog / paragnost Ron Malestein

 

Numerologie cursus - Dordrecht - Rotterdam - Vlaardingen - Schiedam - Utrecht - Amsterdam