Bijzondere spirituele gedachtes, opwellingen en overpeinzingen van een helderziende

Er zijn in het universum enorm grote krachten werkzaam die de hele evolutie begeleiden. Boek van spiritueel schrijver / helderziende Ron Malestein.

€17,95 PAPERBACK
KOOP NU
ISBN: 9789464352740
141 pagina’s

Inkijkexemplaar - klik hier.

Samenvatting
BIJZONDERE SPIRITUELE GEDACHTES, OPWELLINGEN EN OVERPEINZINGEN VAN EEN HELDERZIENDE - RON MALESTEIN

In mijn leven heb ik steeds sterker ingezien dat het onverstandig is om over andermans leven te oordelen. Je weet namelijk nooit wat iemand karmisch gezien moet meemaken en doorstaan. Een mens kan wel voor 1001 verschillende opdrachten worden geboren: zowel voor hele mooie als in onze ogen hele lelijke opdrachten. Ons bewustzijn is nog veel te klein om dit te begrijpen en te kunnen overzien.

Er zijn in het universum enorm grote krachten werkzaam die de hele evolutie begeleiden. Door mijn paranormale gaven is het ontzag hiervoor enorm toegenomen. Maar het is voor mij beslist niet altijd eenvoudig om deze krachten te voelen en te begrijpen wat er volgens het karma moet gebeuren.

De teksten kunnen dienen als kleine sleuteltjes, misschien openingen in een bepaalde richting. Jou van tevoren karmische levenspad zul je niet kunnen ontlopen, maar het hebben van meer geestelijk inzicht kan je enorm steunen tijdens problemen van het leven.

Specificaties
Auteur                              Paragnost Ron Malestein
Taal                                  Nederlands
Bindingsvorm                  Paperback
Formaat                           148 x 210mm
Kleur                                Zwart/wit
Aantal pagina’s              141
ISBN                                9789464352740
Genre                              Spiritualiteit