KLANKSCHALEN BEHANDELING VAN YVORA

Maak een afspraak. Bel 06 – 16 77 16 97

Klankschalen:

Klankschalen komen uit Tibetaanse boeddhistische gebieden in de Himalaya. Een klankschaal is in de basis een muziekinstrument, en de geschiedenis ervan gaat meer dan duizend jaar terug, het zijn metalen kommen en ze worden gebruikt als slaginstrumenten.


Hoe verloopt een klankschalen behandeling

Tijdens de behandeling lig je in kleding op de massagetafel. Ik raad je aan om makkelijke kleding aan te trekken, zonder knopen en of riem. Er worden klankschalen op je lichaam geplaatst die zachtjes worden aangeslagen met een klopper. Je mag heerlijk ontspannen. En als je merkt dat je wat slaperig wordt, dan geef je daar gewoon aan toe.
Klankschalen hebben een volle klank die rijk is aan boventonen. Wanneer de schaal op je staat, dan werken de klanktrillingen dankzij resonantie diep door in je lichaam. Ook wanneer je slaperig bent.
Wanneer je een steentje in het water gooit, zie je golfjes verschijnen. Je lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water wel 70 a 80% .Wanneer we klankschalen op het lichaam plaatsen en deze aanslaan met een klopper, dan beweegt het water in je.
Hierdoor ontvangen je lichaamscellen op subtiele wijze een innerlijke massage. Daarom wordt het aanslaan van klankschalen op iemands lichaam een klankschalenmassage genoemd.
Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe. Je neemt als het ware een ‘vakantie’ van jezelf en je eigen gedachten.

 

Een klankschalen behandeling wordt met name ingezet voor de volgende zaken:

 • Innerlijke rust (her)vinden c.q. ont-stressen
 • Herstellend vermogen van het lichaam aansporen
 • Balans herstellen tussen hoofd en lichaam
 • Concentratie verbeteren
 • Nachtrust bevorderen

 

Wanneer wordt een klankschalen behandeling afgeraden?

 • evenwichtsstoornis
 • hoge bloeddruk
 • hartritmestoornis
 • epilepsie
 • pacemaker, ernstige hartklachten
 • Tijdens chemo behandelingen
 • Zwangerschap, vooral de eerste 3 maanden

 

Mocht u interesse hebben gekregen in een klankschalen behandeling, dan kunt u mij bereiken
op mijn telefoonnummer: 06 – 16 77 16 97, ik ben gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Wie ben ik

Walter Keyner, energetisch coach en therapeut. Ik help je weer vooruit. Een van de eerste vragen die ik stel is “wie ben je”. Dat antwoord is niet altijd makkelijk te geven. Vaak is dat ook de reden waarom cliënten een coaching traject ingaan. Als je deze pagina leest, maar ook de blogs, krijg je een aardige indruk van wie ik ben. In een persoonlijke ontmoeting zul je een nog betere indruk krijgen. En als je de ervaringen van cliënten leest kom je te weten hoe cliënten mij zien.

Ik kom uit een Indisch gezin, waar de familiebanden sterk zijn. Altijd veel familie om je heen en altijd wat te vieren met lekker eten. Ik heb een rustig en kalm karakter. Zoek de rust en stilte, ben serieus maar heb ook humor. En ik heb een groot empathisch vermogen, daarover lees je verderop meer.
Website van Walter Keyner - meer info.

Spiritualiteit (Hsp - Coach)

Van jongst af aan heb ik interesse gehad in mensen, psychologie en spiritualiteit. Ik wil leven als een altruïst. Het gaat er in het leven om elkaar te helpen en niet om eigenbelang. Het is niet altijd makkelijk daar altijd een goed evenwicht in te vinden. Net zoals het niet oordelen over mensen of situaties heel veel oefening kost. Daar ben ik mij van bewust en daar werk ik elke dag aan.  Er is voor alles een oplossing, dat weet ik inmiddels wel.

Ik ben als bouwkundige en weg- en waterbouwkundige opgeleid.  Met mijn handen werken doe ik graag. En ik heb goed ruimtelijk inzicht, dat helpt mij te visualiseren. Op de lagere school was ik een gemiddelde leerling en kreeg het advies een technische opleiding te doen. Dat is allemaal gelukt en ben bij bouwbedrijven gaan werken in de voorbereiding en later bij een organisatie adviesbureau. Een academische omgeving waarin ik snel werd opgenomen en mij goed heb kunnen ontwikkelen. Ik heb ruim 35 jaar ervaring als leidinggevende bij bouwbedrijven en als managing consultant bij een organisatieadviesbureau.

De verandering

Mensen coachen, groepen trainen, bemiddelen bij conflicten, ondersteunen en adviseren heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn loopbaan. Door de jaren heen schoven mijn ambities steeds verder die kant op. Luisteren naar wat niet gezegd wordt. Nieuwsgierig waar het bij jou echt om gaat en waar je plezier aan beleeft. Dat is waar het voor mijzelf én in mijn werk als energetisch coach en therapeut om draait.

Balans

Naast mijn werk als energetisch coach en therapeut voor Wutah, sta ik ook met beide benen in het bedrijfsleven als projectconsultant. Ik adviseer hoe je projecten beter kunt laten slagen en bemiddel bij conflicten bij bouwprojecten. Dat geeft mij een goede balans en daar voel ik mij goed bij.

Leven met hooggevoeligheid

Van jongst af aan voel ik de dingen goed aan. Daar was ik eerst bang voor, het is niet leuk om het verdriet van anderen te voelen. Of te doorzien dat iemand niet eerlijk is. Dit overgevoelige, waar ik mijn hele leven last van had heeft tegenwoordig een naam, “High Sensitive Person (HSP)”. Ik maak nu gebruik van mijn hoog gevoeligheid. Spiritualiteit is voor mij niet zweverig maar juist down-to-earth.

Het gaat om de juiste verbinding met jezelf maken. Eerst zag ik HSP als last, nu na jaren van afwijzing en ontkenning, kwam ik tot het inzicht HSP als een gave te zien dat mij kan helpen bij coaching. Ik ben nu veel gelukkiger en meer in contact met mijn Bron. Dat voel ik elke moment van de dag.  Dat wil ik jou ook leren.

Ontwikkeling en opleiding

Naast opleidingen als coach en trainer voor het bedrijfsleven heb ik mij verder geschoold en ontwikkeld op het spirituele vlak. Zo ben ik gediplomeerd (hbo) Trance Healing therapeut en ben intensief begeleid door een paragnost om beter om te kunnen gaan als HSP, maar ook om deze mediamieke gave te gebruiken in mijn praktijk. Ik kom sneller en dieper bij de essentie van het probleem en kan van daaruit in overleg met de cliënt coaching starten.  Het uitgangspunt is dat er voor alles een oorzaak en een oplossing is.

Visie

Veel mensen zijn ongelukkig, simpelweg omdat ze te ver af zijn komen te staan van wie ze zijn en van wat ze werkelijk bezielt. Ze spelen de rol die van ze wordt verwacht als collega, kind, broer, zus, vriend, partner, vader of moeder en staan ver weg van hun bezieling hun authenticiteit.

We zijn ver verwijderd van wie wij heel vroeger waren. Taal was nog niet ontwikkeld en we maakten veel meer gebruik van onze mogelijkheid telepathisch te communiceren, gevoel, instinkt en intuïtie waren beter ontwikkeld. Ik heb de overtuiging dat we door te verstillen en te oefenen daar weer gebruik van kunnen maken. Ik ben daar zelf het bewijs van. Daar wil ik als coach en therapeut een bijdrage aan leveren.

Missie

Ik zie het als energetisch coach en therapeut als mijn missie om mensen gelukkig te maken door positief te laten denken en te helpen bij het wegnemen van obstakels die geluk en persoonlijke groei in de weg staan. Plezier staat daarbij voorop ongeacht de creatie die je maakt: je mag zijn wie je bent. Beter in contact met je gevoel, je Bron. Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde en vrijheid leeft en jezelf kunt zijn!

Interesses

Koken, schilderen, fotograferen, lezen, bloggen, varen en reizen zijn mijn hobby’s. Mensen die mij kennen typeren mij als een warm, hartelijk en integer persoon met humor en een groot invoelend vermogen. Ik ben geboren in Nederland en van Indische komaf. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter en ik ben Opa.

In de blogs die ik schrijf belicht ik een waarneming, het kan iets alledaags zijn, waarover ik mij verwonder. Aan de hand van praktijkvoorbeelden die ik als energetisch coach en therapeut meemaak, geef ik als Wutah mijn zienswijze daarop. Zonder oordeel, vaak vanuit verschillende gezichtsvelden belicht en altijd met een positieve lading en aandacht voor hoe dat zou passen in jouw leven.

Blogs

Door de blogs te lezen verschijnt er ongetwijfeld een glimlach op je gezicht, je herkent het en wellicht zie je de wereld na het lezen van de blog heel anders en ga je het integreren in je leven. Ik beleef veel plezier aan het schrijven van de blogs en hoop dat jij er ook veel  leesplezier aan beleeft. Wil je op de hoogte blijven als er een nieuwe blog verschijnt? De blogs kun je lezen op Instagram of op Facebook. Sommige staan ook op de blogpagina van deze website.

Wat betekent Wutah

Wutah is het Javaanse woord voor groei. Het logo symboliseert een boom met zijn vele facetten van groeien, bloeien, snoeien, vruchten, schaduw etc. die ik vaak als metafoor gebruik als coach en therapeut.

Ik kan je helpen

Wanneer je nieuwsgierig bent en wilt weten wat Wutah voor je kan betekenen. Als je weer van het leven wilt genieten. Vul dan het contactformulier in om je vraag of mogelijkheden te bespreken. Ik neem altijd binnen een dag contact met je op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in hartje Gouda.

Website van Walter Keyner - meer info.