Ebook (download)
'Jezelf leren afsluiten voor allerlei energieën'
Lees een deel van de tekst (boek)

Laat de webpagina even laden!

Ebook - 'Jezelf leren afsluiten voor allerlei energieën'

Met veel tips en eigen ervaringen van paragnost/helderziende Ron Malestein

Paragnost Ron Malestein 


Opmerking:
Dit is een bijzonder boek voor IEDEREEN die last heeft van sfeertjes / zware energieën van anderen! Het geeft meer inzicht in deze materie.

Productinformatie
ISBN:9789463861113
Auteur:Paragnost Ron Malestein
Uitgave:Mijnbestseller.nl
Jaar van uitgave:2019
Taal:Nederlands
Illustraties:Ja
Bladzijden:124 (a5)

 

Titel Ebook: 'Jezelf leren afsluiten'
Auteur: spiritueel schrijver/paragnost Ron Malestein

© 2021, Ron Malestein / Paranormaal studiecentrum De Aura
Info praktijk websites: www.ronmalestein.nl en www.paranormaalbewust.nl

Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Inhoudsopgave:

Wat bedoel je met jezelf afsluiten?
Mensen als ‘magneten’
Wat is een aura?
Waarom worden steeds meer mensen gevoelig voor spirituele energieën?
Je handen op je zonnevlecht (buikchakra) houden
Je handen op de zonnevlecht - met oefening
Een uurtje bijtanken (je aura aansterken)
Stel jezelf, op bijvoorbeeld een feestje, niet 'stiekem' open
Je zonnevlecht leren afsluiten (een stap verder)
Je aura voor het slapen gaan even afsluiten (een moeilijkere oefening)
Laat je huis ook eens etherisch tot rust komen
Een visualisatie – oefening: een gracht/iemand op afstand houden
Je gedachten leren tot rust te brengen en te beheersen
Ook jouw gedachten en emoties zijn krachten
De aura-energieën in jouw eigen meditatieruimte (‘jouw tempel’)
De positieve en de negatieve invloed van de televisie
Probeer jouw spanningen aan het water mee te geven
Vervelende paranormale ervaringen in de nacht
Je handen afslaan
Jezelf beschermen met behulp van geneeskrachtige planten bij onrust en stress
Jezelf beschermen met behulp van geneeskrachtige planten bij slaapproblemen
Jezelf beschermen met behulp van geneeskrachtige planten bij overgangsklachten
Waarom adviseer ik je deze drie natuurgeneeskundige middeltjes?
Ook aan je kleding blijft (aura)energie hangen
Laat je weer opladen door de zon
Een visualisatie - trek een ‘duikerspak’ aan
Hoe reinig ik de aura van mijn woning? - Met oefening
Extra hulpmiddelen om te reinigen
Verhuizen en je nieuwe woning reinigen
De invloed van tweedehands spullen
Nieuwe activiteiten dus nieuwe (aura)energieën
Door de aura’s van anderen wakker worden gemaakt
Test heel eenvoudig je eigen gevoeligheid
Je levensvuur
Heeft bidden omdat je ergens bang voor bent wel zin?
Ik denk aan jou - de bijzondere krachten van de geest
Naast en in iemands aura lopen
Blijf nuchter en logisch denken en voorkom inbeelding en bijgeloof
Omringd door nieuwe energieën
De positieve uitwerking van dankbaarheid
Jouw verantwoording en bijdrage (je positieve of negatieve gedachtekrachten)
Hulp van een magnetiseur/healer bij het afsluiten
Je gezondheidsaura
Nawoord

 

Lees hier een deeltje (preview) van het boek.

Wat bedoel je met jezelf afsluiten?
Ik zal je dat aan de hand van een voorbeeld proberen uit te leggen. Wanneer je voor jezelf of je gezin boodschappen nodig hebt, dan ga je naar een supermarkt bij jou in de buurt. Waarschijnlijk zul je 90% van de bezoekers van de supermarkt niet kennen, tenzij je in een vrij klein plaatsje woont.
Al die verschillende mensen met verschillende karakters en achtergronden hebben zo hun eigen bijzondere sfeer (aura energie) om zich heen hangen.
Het kan zijn dat ook jij één van die 'geluksvogels' bent, die voor hun aanwezigheid gevoelig is.
Voor de duidelijkheid: ik heb het niet over mensen die heel luidruchtig zijn, of overal aanzitten of na een zware werkdag naar een sterke transpiratiegeur of sigarettenrook ruiken. Je kunt om diverse redenen met mensen een vorm van disharmonie ervaren (netjes verwoord vind je niet?). Dit valt allemaal onder gewoon normaal zintuiglijk waarnemen en ergens op reageren. Iedereen die dit leest zal datgene wat ik hiermee bedoel herkennen.
Van sommige mensen die je tegen bent gekomen, al dan niet na een gesprekje, word je vanwege hun aanwezigheid, of beter gezegd hun energie, moe. Je merkt dat het sterkst wanneer je thuis bent en je je boodschappen hebt opgeborgen en even rustig zit, eventueel met een drankje. Je vraagt jezelf af waarom en waarvan ben ik ineens zo moe geworden? Waar komt dat vandaan of wie heeft dat bij me veroorzaakt? Dit kan je in tal van situaties overkomen.

Dit boek gaat onder andere over jezelf leren afsluiten voor andermans energieën (invloeden). Ik geef je spirituele handvatten hoe je jezelf beter kunt afsluiten en beschermen voor diverse energieën. Je kunt de tips direct dezelfde dag na het lezen van een onderdeel toepassen. Heb een beetje geduld met de uitwerking van een oefening. Probeer enkele weken de tijd te nemen om je iets goed eigen te maken. Dit zal voor de één iets sneller gaan dan voor de ander. Maar dat maakt in zijn geheel toch niet uit. Elke spirituele tip die jouw leven wat makkelijker maakt is toch mooi meegenomen. Iedereen kan één van de spirituele aandachtspunten op zijn eigen leven toepassen. Je kijkt wat jou persoonlijk aanspreekt en wat in jouw persoonlijke leven nodig is en vooral haalbaar is. Je kunt niet overal wat aan doen en overal invloed op hebben. Zo heb ik zelf meerdere malen buren gehad met een totaal andere levensstijl en kijk op het leven. De energieën (aura’s) van hen kwamen door de muur heen ‘stralen’. Je kunt iemand grappig gezegd niet weg denken. Nog los van het feit dat dit niet echt spiritueel, dus onzuiver is. Met sommige dingen moet je leren omgaan. Dit kan uiteraard ook best een bijzondere levensles voor je zijn. Misschien vervloek je iets of iemand. Hoe ga je hier mee om? Wat voor mogelijkheden heb je tot je beschikking. Met dit boek wil ik je helpen met tips om je zelf beter te leren afsluiten voor verschillende invloeden (energieën). Het zou trouwens mooi zijn als je ook jouw kinderen of misschien kleinkinderen hier iets over meegeeft. Ik vind namelijk dat sommige spirituele zaken eigenlijk al op de lagere school uitgelegd zouden moeten worden. Er zal beslist een tijd komen dat dit weer zal gebeuren. Ik heb eens gelezen dat vroeger, een paar duizend jaar geleden, over dit soort zaken onderwijs werd gegeven bijvoorbeeld in tempels en spirituele (mysterie) scholen.
Ik merk dat steeds meer mensen intuïtief of paranormaal gevoeliger worden. Wist je dat het trouwens veel moeilijker is om jezelf te leren afsluiten dan spiritueel/paranormaal te openen? Dit klinkt misschien vreemd voor je. Misschien komt het ook wel doordat mensen liever snel de spirituele deuren openzetten dan moeite willen nemen om zichzelf te leren afsluiten. Afsluiten is voor mij als beroepsparagnost (helderziende elke dag opnieuw een dagelijks tafereel. En omdat dit voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden, vind ik het tijd hier een boek over te schrijven. Ik kan iedereen veel tips geven. In mijn praktijk heb ik het ook regelmatig over jezelf beter te leren afsluiten voor lastige invloeden. Het blijkt dat heel veel mensen gevoelig zijn. Ze weten vaak zelf wel van welke mensen ze ontzettend moe worden, maar weten niet goed wat je er allemaal aan kunt doen. Ik hoop dat je in dit boek een paar spirituele zaken herkent en er iets mee kunt doen. Je zult van het ene meer plezier en baat hebben dan van het andere. Dat geeft niet. Iedereen is anders en naar mijn mening uniek. Ik hoop dat je na het lezen van dit boek een stap verder komt. We leven in een tijd dat steeds meer mensen gevoelig voor allerlei zichtbare en onzichtbare energieën worden. Dit proces hoort bij het punt van onze evolutie. Deze periode noemen we bijvoorbeeld het Nieuwetijds tijdperk, New Age tijdperk, het Waterman tijdperk en er zijn vast nog andere namen. Ik schrijf hierover verderop in dit boek nog iets meer.

 

Mensen als ‘magneten’
Ik liep al enige tijd rond met het idee om een boek te schrijven over hoe je jezelf voor allerlei negatieve en zware energieën kunt leren af te sluiten.
Ik realiseer mij maar al te goed dat datgene waar ik over wil gaan schrijven voor iedereen duidelijk moet zijn. Dat valt niet mee want iedere lezer heeft zo zijn eigen (spirituele) ervaringen en niveau van bewustzijn. Ik ben me mijn hele leven al bewust van allerlei paranormaal verklaarbare en onverklaarbare energieën. Als kind was ik hier soms best wel eens bang voor. Maar gelukkig heb ik mezelf, helaas wel helemaal alleen, hier doorheen gesleept. Ik wil graag met dit boek iedereen die voor spirituele thema's open staat bereiken en waar ik kan, advies geven. Gelukkig heeft niet iedereen dagelijks last van die vreemde paranormale ervaringen en energieën.
Ik zal proberen om op verschillende manieren iets over deze energieën uit te leggen. Ik zal proberen vergelijkingen te maken. Misschien kun je zo'n vergelijking zelf gebruiken als je ook iemand iets wilt uitleggen. Ik durf rustig te zeggen dat negen van de tien mensen niet of nauwelijks moeite doen om zichzelf te beschermen door zich af te sluiten voor etherische aura energieën.
Ik wil je uitnodigen om na het lezen van dit stukje tekst een minuut of vijf of tien deze tekst rustig te visualiseren. Probeer je er zelf op je eigen manier een beeld van te vormen. Je zult later de tips die ik over jezelf leren afsluiten voor de aura van een ander en andere etherische energieën, beter begrijpen en praktisch toepassen. De meeste oefeningen in dit boek zijn niet moeilijk. Het heeft er meer mee te maken dat je er serieus mee bezig bent. Dat je voor de volle 100% geconcentreerd bent. Je kunt bij sommige oefeningen vooraf een kwartiertje een kop thee drinken of even mediteren. Dit zal je concentratie aanzienlijk verscherpen.
Stel voor dat alle mensen een ‘magneet’ zijn en een magnetisch veld om zich heen hebben. Je zult vast wel eens een magneet in je handen hebben gehad en de werking daarvan hebben gevoeld. Beeld je in dat al die magneten goede of minder goede energieën om zich heen hebben. De invloed die van een persoon (de magneet) uitgaat heeft te maken met de hoeveelheid liefde of een graad van egoïsme die een persoon bij zich heeft en uitstraalt. Het is denk ik niet moeilijk om je voor te stellen dat je je bij de ene ‘magneet’ beter voelt dan bij de andere. Met deze vergelijking wil ik aangeven dat ieder mens een bepaalde energie bij zich heeft. Dit staat grotendeels centraal in dit boek. Er zijn geen twee magneten/personen exact hetzelfde. Iedere persoon heeft zo zijn eigen verleden en opvoeding gehad. Als je mensen als magneten kunt zien dan krijg je vast een beter beeld van de invloed waaronder iedereen dagelijks staat. Over het algemeen zullen de energieën bij jou thuis waarschijnlijk anders zijn dan op het werk of in een supermarkt. Probeer in gedachten van personen die je onlangs op een feestje hebt gezien in te schatten wat voor magneten (karakters) zij zijn. En wat voor invloed er van hen uit ging. Het gaat er mij niet om een oordeel over bepaalde mensen uit te spreken. Het is niet mijn bedoeling met het boek iemand af te kraken of er lelijk over te spreken. Het is een boek dat gaat over jezelf leren afsluiten en over andere spirituele bijzonderheden. Ik hoop dat je deze tekst ook niet tegen andere mensen gaat gebruiken. Het is eigenlijk een boek over het spiritueler bewust worden. Natuurlijk is het de bedoeling dat je de informatie praktisch probeert toe te passen in je eigen leven met de daarbij horende specifieke omstandigheden. Zie het als informatie voor eigen gebruik. Probeer al lezend de invloed van mensen, in dit verband die magneten, in je achterhoofd te houden. Je kunt dan de tekst met de diverse onderwerpen beter begrijpen.

 

Wat is een aura?
In mijn groei en bewustzijnscursus: ‘Jouw paranormale en spirituele ontwikkeling’ wordt dikwijls de aura aangehaald. Het is mij na diverse jaren opgevallen dat er in een groep altijd een paar cursisten zijn die iets van de aura hebben waargenomen. Sommigen zien bijvoorbeeld een deeltje witte mist rond het hoofd of schouder, anderen zien af en toe een energiewolk met bijvoorbeeld de kleur blauw, rood of geel of een combinatie van verschillende kleuren. Al het leven in de kosmos heeft een aura. Zelfs om voorwerpen zit een lichtgloed. Ik ben dit van kinds af aan geleidelijk gaan zien. Al die kleuren kun je het beste zien als puur licht. Al het leven straalt op een wonderlijke wijze van binnen licht uit. De helderheid en de kracht van dit licht van iets of iemand heeft te maken met het punt van evolutie waar iemand naar toe is gegroeid (geëvolueerd). Alle mensen stralen zo hun eigen innerlijk in licht uit naar de omgeving. Vandaar dat je kunt zeggen dat iedereen zo zijn eigen positieve of negatieve sfeer om zich heen heeft. Ieder mens straalt een bepaalde hoeveelheid licht in zijn aura uit. Dit licht of deze sfeer om iemand kun je ook vergelijken met warmte van bijvoorbeeld een radiator. Alleen noemen we de warmte die iemand uitstraalt liefde, en koude een geringe hoeveelheid aan liefde. Een mens groeit na elk leven een klein stapje verder. Dit kun je helder zien aan het licht van iemands aura. We hebben allemaal heel veel levens nodig om te kunnen groeien in liefde en bewustzijn.
De meeste mensen voelen elkaar aan. Je hoeft je hier niet eens met paranormale zaken bezig te houden. Iedereen kent liefdevolle en innerlijk koude mensen in z’n leven.
Mensen reageren bewust of onbewust op elkaar. Of je je nu wel of niet met spirituele zaken bezighoudt doet er niet toe. Iedereen reageert op elkaars energie (liefde of egoïsme). Sommige mensen zijn zich hier alleen meer bewust van dan anderen. Wat denk je trouwens van dieren. Waarom loopt bijvoorbeeld een hond direct naar een persoon toe die hij interessant of aardig vindt. Heb je hier weleens over nagedacht? Dit heeft allemaal te maken met fijngevoelig zijn voor allerlei energieën. Dit boek gaat grotendeels over allerlei energieën. Het is belangrijk om in bepaalde mate inzicht te hebben in deze materie. Al het leven bestaat uit energie en omdat het uit energie bestaat, straalt het vanzelf automatisch auralicht uit. Eigenlijk heeft dit naar mijn mening weinig met het paranormale of het spirituele te maken. Er is niets mis om dit zo te noemen maar eigenlijk heb je het over de natuur zelf. Of misschien nog beter, je hebt het over hoe de hele schepping in elkaar steekt. Er zijn diverse wetten en krachten in onze schepping die dag en nacht werkzaam zijn. Mijn punt is: moet je iets wel paranormaal noemen als het gewoon onderdeel van de natuur is? Misschien kun je een keer een ander boek over paranormale en spirituele onderwerpen van mij lezen. Ik wil in dit boek niet teveel spirituele onderwerpen uit mijn andere boeken herhalen. Het is voor nu belangrijk dat je enigszins. en natuurlijk op jouw manier, meer inzicht krijgt waarom mensen positief of negatief op elkaar kunnen reageren. Kort samengevat: alle mensen met ieder zijn eigen bijzondere karakter, hebben een goede of minder goede invloed op elkaar. Voor sommige mensen kunnen we ons beter zo veel mogelijk afsluiten. Of in ieder geval proberen dat je je van hen niet moe of zwaar gaat voelen. Ik zal in verband met het thema ‘afsluiten voor diverse energieën’ in dit boek nog dikwijls terugkomen op de krachten van de geest en aura van de mens.

 

Waarom worden steeds meer mensen gevoelig voor spirituele energieën?
Dat heeft allemaal te maken met het punt van de evolutie waar we innerlijk in grote lijnen allemaal naar toe zijn gegroeid. Je kunt ook zeggen dat dit te maken heeft met reïncarnatie (wedergeboorte). Iedereen heeft namelijk al meer dan honderden levens gehad. We zijn allemaal al meer dan duizenden jaren onderweg.
Zo net na de tweede wereldoorlog trad er een nieuwe levensfase (punt van evolutie) in. Tegenwoordig wordt dit de nieuwe tijd of het Waterman tijdperk genoemd. Veel mensen beginnen langzaam te vergeestelijken. Spiritueel zou je kunnen zeggen dat de chakra's van de mensen meer tot leven komen (actiever worden). En dit is de reden waarom mensen een stuk intuïtiever of paranormaal gevoelig zijn geworden. En daarnaast durven mensen meer over deze gevoeligheid met elkaar te praten. Wanneer je ergens voor openstaat en je er op één of ander vlak mee bezig bent, dan train je jezelf vrijwel automatisch in die richting. De paranormale en spirituele deuren van veel mensen gaan dus open. Dit hoort allemaal bij dit punt van evolutie. Ik kan me goed voorstellen dat sommige lezers betwijfelen of dat wel zo is. Maar ik zie dagelijks het innerlijk leven van mensen aan het licht van hun aura. Wanneer je dit ziet, gaat er een enorme wereld voor je open. Je kunt (mag) af en toe even verder achter de sluier van het leven kijken dan normaal. Van gene zijde worden je ook allerlei bijzondere onderwerpen aangereikt. Ik zie dit voor mezelf als een onderdeel van mijn algehele ontwikkeling. Het hoort bij mijn taak (en karma) van dit leven. Ik wil dus altijd heel graag diverse spirituele thema's bespreekbaar maken waarin mensen hun eigen bijzondere ervaringen kunnen herkennen. Dat geeft dikwijls een goed gevoel. Soms lopen mensen echt jarenlang met bepaalde belevenissen rond die ze niet durven te vertellen. Het is niet leuk om uitgelachen te worden en daar is men vaak toch bang voor. Maar persoonlijk vind ik dat je het allemaal ook niet te serieus moet nemen. Een beetje plezier in je leven hebben hoort er net zo goed bij. Het mooiste is om een goede balans te vinden tussen serieuze zaken en het genieten van je leven.
De komende eeuwen zullen steeds meer mensen gevoelig worden. We gaan gebruik maken van het zesde zintuig. Steeds meer mensen gaan spontaan het auralicht (etherische) zien. Dit houdt ook in dat zij door die toegenomen gevoeligheid, verschijningen van personen - die uit het andere energiegebied (de parallelle wereld) wat we gene zijde zijn gaan noemen - weleens kunnen gaan waarnemen. Eigenlijk worden alle paranormale/geestelijke zintuigen in je aura geactiveerd. Ik hoop dat je je nu een beter beeld kunt vormen van waarom veel mensen in je omgeving intuïtief en paranormaal gevoelig zijn of worden. Helaas kunnen zij daar zo nu en dan ook flink last van krijgen. Vandaar dit boek over jezelf leren afsluiten voor allerlei zichtbare en onzichtbare energieën, iets waar iedereen vroeg of laat toch mee te maken krijgt.

 

Titel boek: Jezelf leren afsluiten
Auteur: spiritueel schrijver/paragnost Ron Malestein

© 2021, Ron Malestein / Paranormaal studiecentrum De Aura
Info praktijk website: www.ronmalestein.nl

Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.