Ebook (download) 
'Ik ben hooggevoelig geboren' - Leuk en leerzaam voor jong en oud
Lees een deel van de tekst (boek).

Laat de webpagina even laden!

 

Ebook - 'Ik ben hooggevoelig geboren' 

Paragnost Ron Malestein 

 

Omschrijving:
Leuk en leerzaam voor jong en oud. 
Dit is een leuk en leerzaam boekje met een aantal interessante paranormale zaken/begrippen. Speciaal voor de jeugd/jongeren maar ook interessant om door oudere belangstellenden te worden gelezen. Het is een eenvoudig overzicht van de paranormale wereld waar we allemaal in leven. Ik had zelf op de lagere en middelbare school ook vreemde ervaringen. Ik heb dit geschreven om belangstellenden (jong en oud) meer informatie te geven over deze bijzondere onderwerpen. We leven nu gelukkig in een tijd waarin we best met elkaar hierover kunnen praten.

  • Tip - Na dit boekje zou je het boek ‘Allerlei Paranormaliteiten’ van mij kunnen gaan lezen.
  • Uitleg over paranormale en spirituele zaken (kort en duidelijk).
  • Interessante ingezonden paranormale verhaaltjes.
  • Een klein paranormaal woordenlijstje.

 

Praktijk spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein.
Voor advies en begeleiding zie website: www.ronmalestein.nl (Ook telefonisch paranormaal advies mogelijk).

 

Productinformatie

  • ISBN:9789463861427
  • Auteur: Paragnost Ron Malestein
  • Uitgave: Mijnbestseller.nl 
  • Jaar van uitgave:2019
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden:74

 

Inhoudsopgave:

Deel 1
Inleiding
De eerste indruk hebben van iets of iemand
Helderziendheid
Helderhoren
Heldervoelen
Problemen door paranormale ervaringen
Gene Zijde, waar is dat?
Vervoer aan gene zijde
Wat zijn verschijningen?
Wat is een gids en wat doet hij of zij?
Bestaan er beschermengelen?
Wat ziet (of doet) een helderziende?


Deel 2

Ingezonden paranormale verhaaltjes
Ome Frans
Apparaten met een eigen leven
Isthar
Tinus
Alles gaat kapot
Een mooie tekening
Mijn lieve opa
Geen schaap maar een hond (voorspellende droom)
Onprettige post
Een kapotte computer (voorspellende droom)
Silly en opa
Een pony
Een vreemde kracht
Een herinnering aan een vorig leven
Hulp van hierboven
Afscheid
Telepathie (gedachten op elkaar over brengen)
Mijn gebed verhoord
Hulp in het verkeer
Wel een hele jonge ‘wegwijzer’
Leven na de dood
Een bekende geur
Telepathisch geholpen
Verloren voorwerpen terugvinden
Niercrisis
Nog een keer terug
Opschrijven van een droom
Koude windvlaag in huis
Filmpje 1
Filmpje 2
Beelden en stemmen
‘Een stemmetje’
Stemmen van overledenen
Kleuren
Geuren
Sterfdag van mijn schoonvader

Deel 3
Een klein paranormaal woordenlijstje:
Inleiding bij de woordenlijst:
De woordenlijst:
Aurakleuren
Bijna-dood-ervaring
Deze zijde
Gene zijde (het gebied na dit leven)
Gedachtekracht (krachten van je geest)
Geestelijk lichaam
God/Allah
Helderzien
Helderhoren
Heldervoelen
Ingevingen
Karma
Overgaan
Paranormaal
Reïncarnatie
Sferen van gene zijde
Telepathie
Verschijning
Voorspellende droom
Voorvoelen
Zilveren koord
Nawoord/boekentips
Boekentip 1:
Boekentip 2:

 

Copyright:
Mijn teksten kan je voor eigen gebruik lezen en/of printen. Voor commercieel gebruik eerst schriftelijke toestemming vragen aan de auteur. Op alle teksten bestaat in Europa automatisch copyright.
Spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein © copyright 2021. 
Ron Malestein website: www.malestein.info

 

Deel 1

Inleiding

Dit is het eerste onderdeel met een aantal interessante paranormale zaken. Speciaal voor de jeugd/jongeren, maar ook heel leuk, interessant en leerzaam om door oudere belangstellenden te worden gelezen. Het is een eenvoudig overzicht van de paranormale wereld waar we allemaal in leven. Ik had zelf ook vreemde paranormale ervaringen op de lagere en middelbare school.
Ik heb dit boekje geschreven om belangstellenden (jong en oud) meer informatie te geven over deze bijzondere onderwerpen. We leven nu gelukkig in een tijd waarin we best met elkaar hierover kunnen praten.

Tip: achterin is een klein paranormaal woordenboekje (Deel 3).

Speciaal voor ouders met (jonge) kinderen:
Het paranormale is, zoals je weet, geen dagelijkse en eenvoudige lees- en leerstof. Bekijk als ouder eerst of je het goed vindt dat jouw kinderen dit lezen.
Deze informatie is ook heel geschikt om samen door te nemen en te bespreken. Je kunt in deze tijd vragen over een mogelijk leven na dood moeilijk uit de weg gaan. Probeer het bespreekbaar te maken. Ik hoop dat je er iets positiefs mee kunt doen. In mijn jeugd (de zeventiger jaren) werd hier nog niet veel over geschreven. Je moest het zelf maar uitpluizen.
Ik hoop dat je niet te veel de nadruk op de paranormale ervaringen van de kinderen zelf gaat leggen. Mijn boodschap is altijd: ‘Wees gewoon een luisterend oor, want dat doet al zoveel meer goed dan wanneer je een kind uitlacht of niet serieus neemt’. Kinderen moeten zichzelf ook niet bijzonder gaan vinden, want dan loop je het risico dat zij zich of in hun schulp terugtrekken of verwaand worden. Ga hier dus heel zorgvuldig en met gevoel mee om. Ik besef dat de informatie in handen kan komen van gevoelige en angstige kinderen. Ik zou dat heel erg jammer vinden. Laat daarom paranormale en spirituele boeken, cursusmateriaal, folders niet zomaar open in je huis- of slaapkamer liggen. Besef dat niet iedereen, jong of oud, aan deze materie toe is. Ik heb het speciaal voor kinderen/jongeren geschreven. In de hoop dat het via mijn website (of anders) op de juiste plek mag komen. Nogmaals, ga er zorgvuldig mee om.

Speciaal voor jeugd/jongeren:
Even een kleine opmerking vooraf. Het stukje tekst ‘Speciaal voor ouders met de allerjongste kinderen’ gaat uiteraard niet zozeer over oudere jongeren. Dat is niet mijn bedoeling. Maar de allerjongsten hebben een beetje begeleiding nodig.

Heb jij weleens een vreemde ervaring meegemaakt, waarbij je van tevoren al wist wat er later zou gebeuren? Vond je het spannend, misschien eng of helemaal niet eng? Ik denk dat iedereen ooit eens een keer iets vooraf heeft aangevoeld of vooraf geweten en een enkele keer iets in een beeld (of zoals een foto) gezien heeft. Denk maar eens goed na. Misschien heb jij zelf, of je vader of moeder, ook eens iets vooraf aangevoeld of geweten. Je kunt het een keer vragen.
Heeft niemand iets meegemaakt, wees dan niet teleurgesteld. Maar onthoudt goed dat niet iedereen over paranormale ervaringen wil praten. Sommige mensen vinden het eng of zijn er zelfs een beetje bang van. Dan kan je er beter maar niet over praten, want ruzie krijgen is niet leuk. Kijk eens in je omgeving of er ook iemand zulke grappige ervaringen heeft. Misschien heb jij zelf al eens iets meegemaakt. Gelukkig zijn er meer kinderen, jongeren en volwassenen die een paranormale ervaring hebben meegemaakt. Als jij je een beetje onbegrepen of eenzaam voelt, bedenk dan dat je er niet alleen voor staat. Er zijn ook anderen die af en toe zoiets meemaken.
Ik heb over een paar zaken geschreven. Misschien herken je iets. Ik zou dat erg leuk vinden. Op jullie leeftijd had ik ook paranormale ervaringen. Ik wachtte altijd maar af of het waar echt was. Vaak was het waar, maar soms ook helemaal niet. Ik wilde dan vaak zelf te graag iets.

Even een kleine waarschuwing:
Pas er een beetje voor op met wie je hierover gaat praten. De één vindt dit boeiend, de ander vindt dit maar raar en eng of moet er zelfs helemaal niets van hebben. Deze bijzondere en vaak mooie zaken horen eigenlijk gewoon bij het leven. Het is niet iets alleen van deze tijd. Er zijn altijd al mensen geweest die paranormale/spirituele ervaringen hadden. Het is dus beslist niet iets nieuws of moderns. Ik hoop dat je het leuk vindt om erover te lezen en dat je er iets van leert.


De eerste indruk hebben van iets of iemand
Als je iemand voor het eerst tegenkomt, dan kun je direct al een (voor)gevoel of een gedachte over die persoon krijgen. Zo van: Ooh ja, die wordt een vriend(in) van mij of ooh jeetje, dat is een vervelend persoon waar ik maar beter niet veel mee kan praten. Heb je dit ooit weleens meegemaakt? Bijna iedereen heeft af en toe van dit soort paranormale momenten. Je moet er natuurlijk wel naar willen en durven te luisteren. Sommigen noemen de eerste indruk hebben van iemand met een mooi woord: je intuïtie. Het zijn dus je allereerste gedachten of gevoelens die bij jou opkomen.

Helderziendheid
Jij bent vast weleens een keer ‘s middags bij een oom of tante op visite geweest. Als je dan bijvoorbeeld ’s avond aan je oom en tante terugdenkt dan zie je in je gedachten waar je bijvoorbeeld gezeten hebt, waar je gelopen hebt en wat je gedronken hebt. Je ziet dus de beelden ergens in jouw gedachten.
Hier lijken helderziende beelden ook een beetje op. Soms zie je in je gedachten stilstaande beelden en plaatjes. Net alsof je een foto van een persoon of voorwerp ziet, maar je kunt ook kleine filmpjes zien. Soms in zwart-wit beelden en een andere keer in kleur, net als bij een film.
Het kan gebeuren dat je ineens in je gedachte ‘ziet’ welke kleur je nieuwe fiets voor jouw verjaardag heeft of waar je later gaat wonen of iemand met en gebroken been in het gips ziet lopen. Je kunt dus een beeld (als een foto) van je nieuwe huis, hond of je nieuwe vriend of vriendin zien. Eigenlijk is alles mogelijk. Je kunt werkelijk van alles zien. Het is natuurlijk leuker om prettige beelden te zien dan nare beelden met bijvoorbeeld vervelende ziektes. Maar moeilijke en nare situaties komen in ieders leven weleens een keertje voor. Weet je dat je behalve dat je iets in de toekomst kunt zien ook iets in het verleden kunt zien? Soms kan je de vorige bewoners van je huis helderzien. Je ziet iemand in een stoel zitten of je ziet dat er ergens een grote klok of spiegel heeft gehangen. Ik denk dat dit niet zo vaak zal voorkomen, maar het kan wel een keer gebeuren.

Helderhoren
Heb je weleens meegemaakt dat je jouw naam hoorde roepen terwijl er niemand in de buurt was? Bij helderhoren hoor je in gedachte een stem. Meestal heel zachtjes en een enkele keer duidelijker of hard. Het kan gebeuren dat je een klein zinnetje in je gedachten hoort zeggen; meestal met een boodschap. Bijvoorbeeld: 'Zeg maar tegen mama dat opa weer beter wordt' of 'De ring die mama kwijt is wordt weer gevonden'. Je kunt dus van alles in je gedachten horen.
Het is soms lastig dat jij alléén iets in je hoofd hoort. Je hoeft dus niet aan een ander te vragen of hij ook iets gehoord heeft. Want ik denk dat hij of zij het in de meeste gevallen niet gehoord heeft. Wees dan niet boos. Misschien heb jij wel een geheimpje wat niemand weet. Wees altijd een beetje voorzichtig met je op paranormale wijze ontvangen informatie.


Heldervoelen
Je kunt verschillende dingen van iemand aanvoelen. Bijvoorbeeld dat iemand hoofdpijn of buikpijn heeft of dat iemand ergens mee zit, zonder dat hij/zij dat zegt. Zelf wist ik vroeger op school soms wie mijn vrienden zouden worden. Ik voelde dat. Het is elke keer weer grappig als zoiets ook echt uitkomt. Het gebeurt natuurlijk ook dat je iets heel graag wilt, wat helemaal niet uitkomt. Als je iets vooraf weet, dan kan je het altijd in een klein dagboekje schrijven. Je kunt dan later lezen of iets ook echt uitkwam. Door je hier een tijdje mee bezig te houden ga je steeds meer begrijpen. Het is heel leuk en heel leerzaam om je verhaaltjes terug te lezen.

Copyright:
Mijn teksten kan je voor eigen gebruik lezen en/of printen. Voor commercieel gebruik eerst schriftelijke toestemming vragen aan de auteur. Op alle teksten bestaat in Europa automatisch copyright.
Spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein © copyright 2021.