Jouw spirituele rijkdom (werkboek voor méér gevorderden)

Bekijk eerst het inkijkexemplaar:
Een stukje lezen in het werkboek - klik hier.


Spiritueel denken / spirituele inzichten / korte doordenkers:

Van jongsafaan ben ik onder andere gefascineerd door het ‘oosters’ denken. O.a. reïncarnatie, de wet van oorzaak en gevolg, je karma, het hiernamaals en aura’s.

 

Dit gedachtegoed en veel paranormale ervaringen uit mijn jeugd en dagelijks in mijn praktijk, hebben mij een andere, een veel diepere kijk op de wereld gegeven. Dit maakt het er voor mij in het dagelijkse leven niet altijd eenvoudiger op. Want niet alle onderwerpen zijn makkelijk bespreekbaar te maken. Je moet soms zelfs een beetje op je woorden (opvattingen) letten.

 

Misschien is er een stukje tekst wat precies in jouw persoonlijke levensfase past. Dat zou mooi zijn. Sommige teksten kunnen mogelijk confronterend zijn. Als je dat niet uitkomt, laat het dan even los of lees het een paar dagen later opnieuw. Spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein van Paranormaal studiecentrum De Aura.


Cadeau tip:

Voor als je op zoek bent naar een héél bijzonder spiritueel cadeau.

 

Werkboek kopen:
Je kunt het werkboek rechtstreeks bestellen via uitgeverij Brave New Book. Meer info via de 'NU KOPEN' knop.

Ron Malestein
Jouw spirituele rijkdom
Spiritueel werkboek voor méér gevorderden Cursus 'Jouw spirituele rijkdom'. Een inzichten werkboek met zéér bijzondere, korte doordenkers. Esoterie - spiritueel denken - levenslot/karma - Nieuwetijdsdenken.
€44,95 Paperback

Spiritueel cadeau Dordrecht - Barendrecht - Rotterdam - Breda