Omgaan met pittige tijden, stress en tegenslag
Tekst paragnost / helderziende Ron Malestein

 

Het is absoluut niet mijn bedoeling om aan te geven hoe iemand moet leven. Iedereen moet dat maar op zijn eigen gevoel en naar eigen inzichten doen. We hebben ten slotte ook niet allemaal hetzelfde karakter. Mensen kunnen zoals je weet heel verschillend op diverse levenssituaties reageren. Je kunt uiteraard wel je eigen gevoelens, spirituele denkbeelden met elkaar delen, waarom niet. Eigenlijk wil ik ook een beetje zeggen dat ik niet betweterig over wil komen. Ik wil alleen maar met spirituele informatie naar buiten treden. De meeste mensen komen in hun leven diverse hele pittige hoofdstukken tegen. Er kunnen zoveel verschillende dingen in een leven gebeuren. Ik heb zelf ook heel veel meegemaakt. Hoe kan je het beste met al die ervaringen omgaan? En wat is een goede basisinstelling voor de dag?

 

Het is de bedoeling om van diverse levenssituaties iets te leren. Maar dat wil niet zeggen dat je het dan automatisch overal mee eens bent. Toch denk ik dat het het beste is om zoveel mogelijk in het heden te leven. Naar mijn spirituele opvatting, is overgave en acceptatie de grote kracht. Leef zo goed als je kunt in het heden. Laat het karma rustig zijn werk doen (uitwerken). Ik weet dat dit een pittige uitspraak is. Wat ook enorm veel weerstand bij mensen kan oproepen. Veel mensen verliezen namelijk hun geloof tijdens veel ongeluk en verdriet. Dat is heel menselijk en begrijpelijk. Maar ik wil juist in dit blog  aangeven dat er een levensprogramma is. Een levensprogramma waar zowel hele leuke als zeer nare ervaringen op kunnen staan. Het leven van mensen verloopt naar mijn inzicht als helderziende in diverse korte of lange hoofdstukken. Een aan elk hoofdstuk zit een begin en komt er automatisch ook weer een einde. Gelukkig maar als je te maken hebt met een lastige en onprettige levensopdracht.

 

Ik bedoel met deze tekst absoluut niet dat je heel passief en lijdzaam de dag moet gaan beleven. Het is mijn bedoeling om proberen te verwoorden dat er wel degelijk een reden is voor alle dingen die in de wereld gebeuren. En nogmaals: je kunt het voor je gevoel niet overal mee eens zijn. En ik wil nog een keer herhalen, het gaat mij ook niet aan of je het ergens wel of niet mee eens bent. Iedereen kijkt tenslotte op z'n eigen manier naar het leven. Het leven is soms verschrikkelijk hard. Maar we hebben de keus om hier iets bewust mee te doen of nog verder in ellende en verdriet weg te glijden. Probeer wat geestelijker naar het leven te kijken. Weet dat er achter alles een spirituele reden is. Je kunt je voor iets een ongeluk bidden. Maar dat zal weinig helpen wanneer je voor die bepaalde levensopdracht bent geboren en dat dus moet afmaken.

 

Probeer zo goed als je kunt het leven te aanvaarden zoals het komt. Mij wordt als helderziende of misschien beter als medium vertelt (telepathisch doorgegeven) dat we met hele verschillende levensopdrachten op aarde geboren worden. Geef je hieraan over. En hoe moeilijk je het op dit moment misschien ook hebt, ook dat moeilijke hoofdstuk komt een keer ten einde. Maar het zal pas ten einde komen wanneer het karma helemaal ingelost is. Echt geen dag eerder maar ook zeker geen dag later. Aan alle opdrachten is een bepaalde tijd gekoppeld. Ik bedoel te zeggen, je bent ergens bijvoorbeeld twee maanden of zes jaar mee bezig. Is iets een kleine of grote karmische opdracht.

 

Ervaar je een lastige tijd in het leven? Ben je het pad even kwijt of wil je je verhaal eens kwijt en wat paranormaal advies? Neem dan contact met mij op voor een afspraak. Telefonische- of videoconsulten kunnen ook. 

Tekst paragnost / helderziende Ron Malestein