Nieuwe liefde ontmoeten

Tekst paragnost / spiritueel schrijver Ron Malestein

Ik heb in mijn praktijk dikwijls een nieuwe relatie voor iemand voorspeld. Ik zag in enkele beelden of in een kort filmpje in mijn hoofd dat de cliënt(e) weer samen met iemand optrok. Soms weet ik in welke maand dat gaat gebeuren. Ik ‘hoor’ of ‘zie’ de maand. Maar het is ook mogelijk dat je een jaargetijde of bepaalde feestdagen ziet. Bijvoorbeeld dat er sneeuw ligt of dat iedereen zo op zijn eigen wijze de zomerperiode/vakantie viert.

 

Het is logisch dat mensen naar de tijd vragen. Daar zou ik zelf namelijk ook naar vragen. Maar in mijn leven heb ik dat niet zo nodig omdat vrijwel altijd dit soort zaken enkele maanden of jaren vooruit al mag zien. Dat vond ik als begin twintiger nog weleens lastig. Ik zag bijvoorbeeld dat een bepaalde relatie maar drie of vier jaren zou gaan duren. Je schrikt daarvan. Je bent het daar niet altijd mee eens. Je kunt dit ook niet altijd zeggen. Je kunt er heel makkelijk wrijving met iemand door krijgen. Maar je leert vanzelf en heel snel wel beter op je woorden te letten.


Hoe is het mogelijk dat mensen elkaar ontmoeten? Dit heeft alles met het karma te maken. Op de één of andere bijzondere wijze moet je naar iemand toe getrokken worden. Maar hoe zal je iemand kunnen ontmoeten, die bijvoorbeeld 100, 1000 of 10.000 kilometers van je af woont? Al het leven bestaat uit diverse energieën. Zo is dat ook met de mens. Stel je even voor dat ieder mens een magneetje is. Magneten zoals je weet, kunnen elkaar aantrekken. Wanneer het de bedoeling is om iemand te ontmoeten, dan wordt zeg maar vanuit hogere krachten/machten jouw magneet en die van een ander die je vanwege je karma moet ontmoeten, sterk geactiveerd.

 

Op een bepaald moment worden de magneten in werking gesteld. Dit zijn krachten die ik diverse malen heel bewust en heel krachtig heb gevoeld. Die krachten zijn om het zo maar te verwoorden wel meer dan 100 maal zo sterk dan de wilskrachtigste persoon op de aarde. Je kunt je hier dus absoluut niet tegen verzetten. Dat is echt onmogelijk. Wanneer je op een bepaalde dag iemand volgens jullie karma moet ontmoeten, dan zal je die persoon ontmoeten. De mens zal zijn gevoel, eigenlijk innerlijk drang, gaan volgen. Hij gaat dus op deze krachten reageren. Je krijgt dan het gevoel dat je naar iemands feestje moet gaan, naar een theater, supermarkt of iets op het werk.

 

Er zijn zoals je weet wel honderden mogelijkheden om iemand te ontmoeten. Meestal voel je een soort innerlijke drang of onrust. Sommige gevoelige personen weten vooraf wat er te gebeuren staat. Mensen in dit geval uitgelegd als magneten, kunnen overal naartoe getrokken worden. Ik bedoel te zeggen dat dit niet alleen voor relaties geldt. Dit gaat op voor alle vormen van contact. O.a. relatie – vriendschap – je baas – collega’s. Wat moet gebeuren, zal dan ook gebeuren.

 

Soms kan je ook door de inwerking van dezelfde krachten voelen dat je contact met iemand bijna ten einde loopt. Je moet hier wel meer naar leren te luisteren. Ik denk dat de meeste mensen dergelijke dingen wel degelijk voelen. Maar ze hebben nog niet onderzocht wat dit betekent. Het is heel interessant en leerzaam om de achter zijde van het leven te bestuderen. Niet altijd makkelijk maar het kan je zeker ook steunen. Inzicht geeft soms kracht.