Liefde of niet in je leven?

Komt er een liefde aan in je leven? En wat moet en kun je daar nou zelf aan doen?
Tekst paragnost / spiritueel schrijver Ron Malestein

 

Veel mensen gaan tegenwoordig voor advies naar een paragnost, astroloog of tarot kaartlegger. Je kunt om diverse redenen een consult aanvragen. In mijn praktijk komen regelmatig mensen met vragen over hun relatie of huwelijk, voor problemen met één van hun kinderen, de gezondheid of bijvoorbeeld voor hun eigen spirituele ontwikkeling. Natuurlijk is het het beste, om zoveel mogelijk je eigen beslissingen te nemen. Je hebt nu zelf weer de kans om iets met je levensopdrachten te doen.

Maar soms zit iets in je leven te lang tegen. Sommige mensen krijgen wel heel veel voor hun kiezen. Langdurige problemen veroorzaken psychische en emotionele onstabiliteit. En je wordt heel makkelijk na verloop van tijd onzeker. Ik heb zelf in mijn leven ook heel wat tegenslagen te verwerken gekregen. Sommige situaties doen erg veel pijn en je wordt er doodmoe van. Maar aan de andere kant, je snapt ook daardoor de zorgen van de cliënten beter.

 

"Vrij regelmatig komen er cliënten in mijn praktijk met de vraag of ze in de toekomst nog een nieuwe relatie zullen krijgen."

 

De meeste mensen vinden het niet leuk om alleen door het leven te gaan. Ze zoeken een maatje om weer van alles mee te kunnen delen. Ik begrijp dat liefde moet stromen. Van te lang alleen zijn zou je kunnen gaan piekeren. Langdurig verdriet, alleen zijn of eenzaamheid is niet goed voor je gezondheid. Ik vind het altijd bijzonder prettig om voor iemand een nieuwe relatie te mogen voorspellen.

 

Soms helder zie ik de persoon en een andere keer weet ik of helder voel ik dat er een nieuw iemand in iemand zijn leven komt. In mijn beleving en ervaringen is er altijd sprake van een levensprogramma, waarin heel veel vast staat. Ook of je (weer) iemand tegen gaat komen.

Ik kan niet altijd uitvoerige paranormale informatie geven hoe iemand zijn nieuwe partner tegen zal gaan komen. Ik kan alleen maar proberen te verwoorden wat ik zie of voel. Sommige cliënten vragen terecht, wat moet ik er dan voor doen om de persoon tegen te komen. Ik snap die gedachte. Ik probeer dan uit te leggen dat je niet iemand kan mislopen. Voor ons onzichtbare krachten en machten gaan hier op inwerken.

De Schepper of andere hogere krachten geeft de opdracht dat iets voorbereid moet worden en spoedig zal gaan plaatsvinden. Mensen worden door deze hogere krachten met elkaar verbonden. En dit proces kan je soms zelf heel goed voelen.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jouw gids of overleden familielid je dit op paranormale (telepathische) wijze vooraf mag laten weten. Je kunt dus iemand nooit mislopen. Je hoeft dus hier je geen zorgen over te maken.

 

"Wat er moet gebeuren, zal gebeuren."

 

Het mooist is als je dergelijke zaken zelf kunt voelen. Dat kan je een stuk zekerder maken. Je weet dan vanuit jezelf waar je aan toe bent. Maar ik ga niet beweren dat dit altijd prettig is. Want je kunt net zo makkelijk voelen dat iets uit elkaar zal gaan of nog heel lang gaat duren. Ook hier kan je dan niet tegen verzetten. Het leven zit heel wonderlijk in elkaar. Maar daar wil ik absoluut niet mee zeggen dat dit dan altijd eenvoudig is. Ik ben het ook niet overal altijd mee eens. Maar soms is het leven maar beter te aanvaarden zoals het van dag tot dag komt. Je kunt je ongelooflijk verzetten maar naar mijn persoonlijke ervaringen heeft dat ook niet veel zin. Spirituele zaken zijn niet altijd zo eenvoudig. Je moet soms wel erg veel begrip en vertrouwen hebben. Maar dit zal de één makkelijker kunnen dan de ander. Het is ook maar net, wat je in dit huidige leven, moet leren. Iedereen heeft sterke en minder sterke karaktereigenschappen. Gelukkig hebben we veel levens om aan onszelf te werken. 

 

Wil je weten wat er op het vlak van de liefde voor jou te wachten staat?

Neem contact op voor een afspraak.