Karmisch verbonden worden 

Tekst paragnost / spiritueel schrijver Ron Malestein

Ieder mens leert in zijn leven diverse nieuwe mensen kennen. Je kunt uiteraard overal mensen tegen komen. Bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje, in een theater, op het werk, op vakantie, in de supermarkt, op een sportschool enzovoort. In dit blog wil ik aangeven dat alle belangrijke contacten in ons leven volgens de wet van karma verlopen. Niets gebeurt in het heelal zonder een reden. In een eerder blog schreef ik dat mensen als het ware door een krachtige geactiveerde ‘magneet’ naar elkaar toe worden getrokken. Ik schreef ook dat wanneer het volgens jouw levensprogramma de bedoeling is dat dat geactiveerd wordt, je die persoon op die dag tegen zult gaan (moeten) komen.

 

Fantasie of inbeelding?

Ik heb dit proces van karmisch verbonden worden zo dikwijls heel bewust meegemaakt. Ik spreek dus ook uit persoonlijke ervaring. Ik wil proberen uit te leggen wat je dan voelt. Ik zeg wel direct vooraf dat dit best lastig is om uit te leggen. Maar ik realiseer me ook wel dat diverse spirituele zaken niet eenvoudig te verwoorden zijn. Het is veel beter om dat zelf eens te beleven. Maar ik weet ook dat veel mensen allerlei spirituele belevenissen hebben en dit helaas ook heel vaak als fantasie en inbeelding zien. Dat vind ik jammer. En dat is ook de reden waarom ik hier graag over wil schrijven. Ik heb een innerlijke drang om diverse spirituele thema's te verduidelijken en uit te dragen. Dit is een gewoon onderdeel van mijn leven. Ik ben nergens bewust op uit. Het is mijn gevoel.

 

Magnetisme

Wat gebeurt er wanneer je iemand tegen moet komen? Ik zal proberen uit te leggen wat er gebeurt en vooral wat je voelt. Wanneer je met iemand verbonden wordt dan ‘voel’ je dit sterk. Je leven kan daar van de ene op de andere dag behoorlijk door veranderen. Je merkt dat een groot deel van je leven en een stuk van je innerlijke rust ineens veranderd is. Het kan zelfs zijn dat je in de eerste nachten na die bijzondere verbinding minder goed slaapt. Je wordt in gevoel en gedachten sterk naar de persoon toegetrokken. Met er naar iemand toegetrokken worden bedoel ik dat je erg veel aan die persoon zit te denken. Voorbeeld: je leest een boek, of je kijkt naar je favoriete programma op de televisie of misschien ben je op je werk en elke keer weer zit je aan die persoon te denken. Je aandacht glijdt steeds maar weer weg naar die persoon toe. Het kan soms zelfs zo zijn dat je na één of twee weken denkt wat is er met mij aan de hand, ben ik gek geworden. Wat heb ik afwijkende gedachten dan normaal.  Het gevoel dat ik wil proberen te beschrijven, is dat je steeds met alle dingen van de dag, keer op keer weer, met jouw gedachtes weggetrokken wordt. Iets ’trekt’ werkelijk aan je. Vandaar de vergelijking met een magneet.

 

Bijzondere versus gewone gevoelens

Voor de duidelijkheid dit veroorzaakt niet de persoon waar je aan denkt. Die heeft hier hoogstwaarschijnlijk ook ‘last’ van. Ik kan niet beschrijven hoe sterk dit bij iedere persoon individueel merkbaar is. Ik ga er vanuit dat hier best verschil in zal zijn. Met andere woorden: de één zal dit iets sterker voelen dan de ander. Dit zal ook zeker met jouw innerlijk ontwikkelingsniveau te maken hebben. Maar ik weet wel voor 100% zeker dat iedereen dit voelt. Echt zonder twijfel. Maar je moet eerst leren dergelijke bijzondere gevoelens te onderscheiden van gewone gevoelens. Het proces van karmisch naar iemand aangetrokken worden is niet iets van één of twee minuten. Het is geen kortstondig emotie. Absoluut niet. Je zult dat van enkele dagen tot maanden of zelfs nog langer gaan voelen. Dit proces zal een stuk sterker te voelen zijn als je een flink hoofdstuk met iemand gaat beleven. Je hebt dan veel karma met de persoon. Meestal is dit toch wel een relatie of huwelijk maar kan ook een band zijn met bijvoorbeeld jouw kind. Wanneer iets heel belangrijk is en nu echt op dit moment moet gebeuren, zal je dat ook heel sterk gaan voelen. Er wordt behoorlijk door die onzichtbare krachten op jou, of beter jullie, ingewerkt.

 

Onttrekken is onmogelijk

Ik wil nog een keer herhalen dat deze krachten zoveel maal sterker zijn dan ieder mens. Je kunt je hier niet aan onttrekken, dat is echt onmogelijk. Dit is ook een van de redenen waardoor ik begreep dat veel belangrijke zaken in iemand zijn leven moeten gebeuren. En op iemands levensprogramma staan. Jouw levensprogramma kunnen paranormale gevoelige personen soms aanvoelen of in beelden zien. Je kunt namelijk niet iets heldervoelen of helderzien dat niet op iemands levensprogramma staat. Denk hier eens goed over na. Een persoon kan natuurlijk wel zich van alles inbeelden en wensen. Maar daar ga ik nu even niet verder op in. Iedereen moet tenslotte zijn eigen onderscheidingsvermogen verder zien te ontwikkelen. Ik probeer altijd tegen mijn cliënten in mijn praktijk te zeggen dat ik alleen maar mijn best doe om de gevoelens en helderziende beelden zo goed mogelijk te verwoorden. Ik zeg dus niet wat de gewone Ron ervan vindt. Ik verwoord alleen maar mijn paranormale/spirituele indrukken van iets. Ik vraag wel van tevoren heel bewust om hulp. Zowel aan de kosmos als de personen die vanuit het andere energiegebied (gene zijde) mij allerlei informatie over iemand doorgeven. Je noemt dat je gidsen of astrale begeleiders. Maar het zijn gewoon mensen zoals jij en ik.

 

Karmische hoofdstukken

Het is niet altijd prettig om dit karmisch getouwtrek te voelen. Je aandacht op de gewone dingen van de dag wordt elke keer opnieuw weggetrokken. Ik heb hier het proces van karmisch met iemand verbonden worden, geprobeerd te beschrijven. Ik denk dat je in de meeste gevallen de start van een relatie het sterkst zal voelen. Verreweg de meeste niet spirituele mensen zullen dit onder de categorie ‘verliefdheid’ plaatsten. Aards gezien hebben zij gelijk. Vanwege je verliefdheid zit je aan die persoon te denken. Je kunt ook hevig verliefd op iemand worden waar je een karmische opdracht mee krijgt. Maar niet alle vormen van vriendschap hoeft per se een relatie te gaan worden. Dat bedoel ik niet. Wat ik probeer te beschrijven geldt voor alle vormen van duidelijke en belangrijke contacten in je leven. Zowel privé naar je partner, kinderen, ouders, broers en zussen als sportieve of zakelijke contacten op het werk. Nogmaals: je kunt met iedereen een karmisch hoofdstuk(je) hebben. Ik heb ingezien dat het leven voor iedereen in verschillende hoofdstukken verloopt. Ieder mens, waar ter wereld, wordt geboren met diverse kleine en grote opdrachten. Onze vrije wil en keuze is zeer gering.

 

Ik weet dat sommige mensen hier nogal negatief op kunnen reageren. Ik begrijp dat. Ik wil je met een eenvoudige vergelijking iets proberen uit te leggen. In elk gezin met kinderen zijn er bepaalde huis- of leefregels. Dit vindt iedereen normaal. In de kosmos zijn er ook als het ware ‘huis- of leefregels’ voor alle mensenkinderen op aarde of aan gene zijde. Ook in de dierenwereld zijn er trouwens regels. De kosmische wetten in het heelal zijn niet bedoeld om ons te kraken of tegen te werken. Alle kosmische wetten zijn bedoeld om het leven op een goede wijze te laten evolueren. Alles is gericht op groei. Alleen vanwege ons nogal beperkt bewustzijn, zien en begrijpen wij veel nog niet. We kunnen diverse zaken nog niet goed bevatten. Geestelijk gezien zijn wij innerlijk nog te jong. Door steeds opnieuw op aarde te reïncarneren groeit iedereen. Dit geldt ook voor de dieren.

 

Ieder mens krijgt met diverse hoofdstukken in zijn leven te maken. Je begint aan iets, en vroeg of laat komt daar ook weer een einde aan. Ik heb me zelf geleerd om te begrijpen dat waar een begin of een start van is, er automatisch ook een einde of de dood van iets zal gaan volgen. Of anders verwoord: het ene afgeronde groeiproces volgt het andere weer op. Zo gaat alles eeuwig door. 

 

Ben je geïnteresseerd in jouw karmische hoofdstukken? Of hoe een karmische verbinding met iemand verder zal verlopen? Aan de hand van paranormaal consult zal ik proberen je een stukje meer informatie te geven of je verder te helpen. Neem gewoon even contact met mij op en ik help je graag verder.