Dating sites en apps: de virtuele liefde. Doen of niet? 
Tekst paragnost Ron Malestein 


Veel mensen zijn de laatste tijd een stuk meer op zichzelf gaan leven dan vroeger. Mede door het internet is er veel
aan het veranderen. Zeker in de tijd waarin een pandemie heerst en het coronavirus ons binnen houdt. Maar we leven sowieso in een tijd met veel grote overgangen en veranderingen. En zoals dat met alles is, heeft dat altijd twee kanten, een positieve en een negatieve.

 

Als er iemand op jouw levensprogramma staat kun je die niet ontlopen

Tegenwoordig kom je overal allerlei advertenties van datingsites tegen. In een mum van tijd heb je ook een app gedownload zoals Happn, Tinder of Inner Circle.  Ik ken mensen met hele vervelende ervaringen maar ook mensen die op deze wijze hun
levenspartner zijn tegengekomen en na verloop van tijd zelfs zijn gaan trouwen. Het is modern en hoort bij deze
tijd. Ik wil allereerst aangeven dat je iemand die op jouw levensprogramma staat, hoe gek dat ook klinkt, niet kan
mislopen. Alle zielen van de mensen zijn met elkaar verbonden door middel van de Alziel. Wanneer mensen elkaar moeten ontmoeten dan zal er iets geactiveerd worden. Waar of hoe ver weg die persoon ook op dat moment in de wereld is, dat maakt verder weinig uit. Je kunt elkaar gewoonweg niet ontlopen, dat is onmogelijk.

 

Zet niet te hoog in
Zoals je weet zijn er duizenden mensen die zich op één van de vele datingsites hebben ingeschreven. En dikwijls
met hele hoge verwachtingen. Ik begrijp dat heel goed. Je zal maar eens vijf of tien jaar alleen zijn en een beetje op
een nieuwe levenspartner zitten te wachten. Ik wil hiermee aangeven dat je wel degelijk op deze wijze een vriend of vriendin kunt vinden. Maar zoals je waarschijnlijk wel aanvoelt, het moet wel dan de tijd daarvoor zijn. Je kunt jezelf enorm verdrietig maken door elke dag meerdere malen op een datingwebsite of op  Tinder rond te hangen en op mogelijke matches of berichtjes wachten. Je kunt zelfs heel makkelijk hier door geobsedeerd raken. Hoe hoger de verwachting is, des te groter mogelijk de teleurstelling.

 

Ik vind dat wanneer je je op een datingsite wilt gaan inschrijven, je hier vooraf wel heel goed over na moet
denken. Neem sowieso een wat afwachtende houding aan. Dit kan je enorm veel verdriet besparen. Misschien
vind je dit een beetje overdreven van mij. Maar realiseer je je wel dat ik dit door mijn type werk, vrij regelmatig
tegenkom. De vraag ‘zal ik iemand spoedig tegenkomen’ wordt ook dikwijls in mijn praktijk voor helderziendheid
gesteld. Het is naar mijn mening beter om jezelf eerst eens goed af te vragen hoe je emotioneel gezien op dit moment in je
vel zit. Ben je echt wel aan iemand toe? Wanneer je je behoorlijk kwetsbaar voelt, dan moet je extra gaan
oppassen. Want het is niet ondenkbaar dat je na tien teleurstellingen je nog vervelender en nog meer alleen
gaat voelen. En dat zou erg jammer zijn.

 

Luister naar je gevoel / je paranormale voorgevoel

Natuurlijk, je moet het leven nemen zoals het komt. Loop eens rustig de afgelopen maanden na. Heb je misschien zelf al een
paranormale aanwijzing hierover gehad. Heb je misschien al over een ontmoeting met iemand gedroomd? Dit noem je in de
paranormale wereld een voorspellende droom. Gaf jouw intuïtie of voorgevoel iets aan? Hebben mensen in je omgeving je misschien hierover al iets gezegd en aangevoeld. Ieder mens heeft zo nu en dan bijzondere aanwijzingen over diverse levenssituaties. Niemand staat er echt alleen voor. Het is niet zo eenvoudig om naar dit soort innerlijke zaken te luisteren. Mijn advies aan iedereen die een vriend of vriendin zoekt is: wees een beetje voorzichtig. Luister goed naar je gevoel. Is het nu wel echt de juiste tijd om je bijvoorbeeld in te schrijven bij een datingwebsite of die app te downloaden?

 

Nog een kleine tip. Je kunt trouwens ook jouw antenne extra ‘uitschuiven om te kijken of je bij een foto van iemand op een datingsite iets opvallends voelt. Soms geeft je gevoel direct al aan ‘ja dit is hem/haar’ of er gebeurt helemaal niets. Het blijft dan in je gevoel stil, er is geen herkenning of reactie. Je kunt je wel degelijk in dit soort zaken enigszins trainen. Het is leuk en leerzaam als je iets kunt aanvoelen. Ik wens iedereen die zich op een datingsite ingeschreven heeft, veel succes. Ik hou er persoonlijk ook helemaal niet van om jaren alleen te zijn. Ik hou van mensen om mij heen. Het is veel gezelliger om met elkaar allerlei dingen te kunnen delen en uit te wisselen.

 

Wil je weten of er bij jou wat op het liefdespad staat te gebeuren? Heb je vragen over een relatie, een echtscheiding of voel je  je even gebroken in de liefde? Neem gerust eens contact met mij op. Door middel van een paranormaal consult kan ik je vaak wat tips en adviezen geven. 

Naar mijn andere, praktijkwebsite - klik hier.


Foto 1
Liefde door de ogen van een helderziende - paragnost Ron Malestein - meer info

Foto 2 & 3
Computerkunst tweelingziel (soulmate) - meer info.